Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Πιστοποιητικό Διάκρισης από το TripAdvisor στο εστιατόριο «Δίπορτο» στο Νυμφαίο…


  Με Πιστοποιητικό Διάκρισης για το 2019 επιβράβευσε το TripAdvisor, η μεγαλύτερη ταξιδιωτική πλατφόρμα στον κόσμο, το εστιατόριο «Δίπορτο» στο Νυμφαίο, αναγνωρίζοντας τις σταθερά εξαιρετικές κριτικές  των χρηστών για την επιχείρηση.
 

  Από το 2011, το Πιστοποιητικό Διάκρισης τιμά τις επιχειρήσεις φιλοξενίας που παρέχουν με συνέπεια εξαιρετική εξυπηρέτηση σε κάθε γωνιά του κόσμου. Αυτή η διάκριση απονέμεται περίπου στο 10% του συνόλου των επιχειρήσεων στο TripAdvisor που λαμβάνουν σταθερά εξαιρετικές κριτικές κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους.

*  Το TripAdvisor (NASDAQ:TRIP), η μεγαλύτερη ταξιδιωτική πλατφόρμα στον κόσμο, βοηθά 490 εκατομμύρια ταξιδιώτες κάθε μήνα να κάνουν το κάθε τους ταξίδι μοναδικό και αξέχαστο.

  Οι ταξιδιώτες σε όλον τον κόσμο χρησιμοποιούν τον ιστότοπο και την εφαρμογή του TripAdvisor για να περιηγηθούν σε πάνω από 760 εκατομμύρια κριτικές και γνώμες για 8,3 εκατομμύρια ξενοδοχεία, εστιατόρια, εμπειρίες, αεροπορικές εταιρείες και κρουαζιέρες.

  Είτε σχεδιάζουν ένα ταξίδι είτε βρίσκονται ήδη σε αυτό, οι ταξιδιώτες απευθύνονται στο TripAdvisor για να συγκρίνουν χαμηλές τιμές σε ξενοδοχεία, πτήσεις και κρουαζιέρες, να κάνουν κράτηση σε δημοφιλείς περιηγήσεις και αξιοθέατα, καθώς επίσης και να κρατήσουν τραπέζια σε εξαιρετικά εστιατόρια. Το TripAdvisor, ο απόλυτος σύντροφος για τα ταξίδια σας, είναι διαθέσιμο σε 49 αγορές και 28 γλώσσες.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.tripadvisor.com.gr/Restaurant_Review-g3228813-d10511238-Reviews-DiPorto-Nymfaio_Florina_Region_West_Macedonia.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.