Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

H θεατρική παράσταση «ΓόΒΑ ΠΑΡΘέΝΑ» στο Αμύνταιο…


  H θεατρική παράσταση «ΓόΒΑ ΠΑΡΘέΝΑ», η ξεκαρδιστική κωμωδία καταστάσεων του Δημήτρη Πιπερίδη, με τους Αλέξη Παρχαρίδη, Τάκη Βαμβακίδη, Έρρικα Νικολαΐδου, Ίνα Δέσποινα Τσικοπούλου, Γιάννη Ξενιτόπουλο, Βαγγέλη Ηλιάδη και Special Guest τον Δάμο, έρχεται τον Σεπτέμβρη στο Αμύνταιο, από την Στέγη ποντίων Αμυνταίου & περιχώρων (Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου).
 
Η υπόθεση του έργου
  Η δαιμόνια Πόντια γριά Παρθένα (την οποία υποδύεται φυσικά ο Αλέξης Παρχαρίδης) παλεύει σώμα με σώμα για τα… αποθεματικά του οίκου «ευεξίας», που διατηρεί, με τον διευθυντή Μισέλ (Δάμος). Ο Μισέλ, μαζί με τη γραμματέα του (Έρρικα Νικολαΐδου) και τη σαγηνευτική Σιλβί (Ίνα Τσικοπούλου) έχουν να τιθασεύουν και τον γιο της Παρθένας, τον Ζορμπά του έρωτα, τον Χάμπο (τον οποίο υποδύεται ο ταλαντούχος Τάκης Βαμβακίδης).
  Στην ιστορία μπλέκονται και δύο δικηγόροι (Βαγγέλης Ηλιάδης και Γιάννης Ξενιτόπουλος) που θα προσπαθήσουν να ξεμπλέξουν το κουβάρι της αθώας ακολασίας.
  Άρχισε η προπώληση των εισιτηρίων:
Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση €10, Ταμείο €12, Ανέργων - παιδικά – πολυτέκνων €7, ΑΜΕΑ δωρεάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.