Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019

Ευχές για την έναρξη της σχολικής χρονιάς από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Α΄θμιας εκπαίδευσης Φλώρινας…


  Με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς, ο σύλλογος εκπαιδευτικών α΄θμιας εκπαίδευσης Φλώρινας εύχεται σε μαθητές και γονείς καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.
 
  Καλωσορίζει  ιδιαίτερα τους μαθητές που θα φοιτήσουν για πρώτη φορά στα νηπιαγωγεία και στα δημοτικά σχολεία της περιφέρειάς μας. Στους γονείς και στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς εύχεται δύναμη, κουράγιο αλλά και μια προσπάθεια για συνεργασία τέτοια που θα αποδώσει καρπούς και θα οδηγήσει τους μαθητές σε πρόοδο και εξέλιξη. Όλα αυτά φυσικά επιτυγχάνονται όχι μόνο με την απαραίτητη πειθαρχία στο σχολείο αλλά και τον απαιτούμενο σεβασμό που θα πρέπει να επιδείξουν οι μαθητές όχι μόνο προς τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους, αλλά και προς το περιβάλλον.
  Οι αρχές και οι αξίες πρέπει να ξεκινούν από την οικογένεια, να συνεχίζονται στο σχολείο με τη διαμόρφωση σωστών χαρακτήρων και συμπεριφορών, με αποτέλεσμα την εμφάνιση αργότερα στην κοινωνία υπεύθυνων και συνειδητοποιημένων πολιτών.
ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΡΩΜΑΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΛΑΖΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.