Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

Συμμετοχή του Επιμελητήριου Φλώρινας στην Έκθεση «Οικοδομή Expo 2019»…


  Το Επιμελητήριο Φλώρινας ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι θα συμμετάσχει  στην Επαγγελματική έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019 η οποία θα διεξαχθεί από 18 έως 20 Οκτωβρίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo, στο Αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”.
 

  Η ενοικίαση ενιαίου χώρου για τα μέλη μας στην έκθεση θα χρηματοδοτηθεί από το επιχειρησιακό πρόγραμμα του  4ου ΕΑΠ (Πόρος της ΔΕΗ).  Η προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής ορίζεται η 26η Αυγούστου. Η συμμετοχή εκάστου μέλους προϋποθέτει μικρό ποσό «ίδιας»  συμμετοχής που θα κυμανθεί μάλλον από 100-250 ευρώ, θα αφορά τη διαμόρφωση του χώρου και θα εξαρτηθεί από το πλήθος των συμμετεχόντων και το συνολικό κόστος του εκθεσιακού χώρου που θα εκμισθωθεί.

  Η έκθεση αποτελεί την εξειδικευμένη επαγγελματική έκθεση του κατασκευαστικού κλάδου της χώρας προσανατολισμένη στους επαγγελματίες και την εξωστρέφεια.

  Απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες του κατασκευαστικού κλάδου, Πολιτικούς μηχανικούς, Αρχιτέκτονες - Αρχιτεκτονικά γραφεία, Τεχνικές – Κατασκευαστικές εταιρείες, Μελετητικά γραφεία, Εταιρείες Real Estate, Εργολάβους, Ξενοδοχεία, Τεχνίτες, Έμπορους, Χρωματοπωλεία κ.α.

  Με στόχο την εξωστρέφεια η έκθεση οργανώνει επίσης Β2Β συναντήσεις των εκθετών με 200 εκπροσώπους τεχνικών εταιρειών από 17 χώρες (Αίγυπτος, Αλβανία, Βουλγαρία, Ιορδανία, Ισραήλ, Ιταλία, Κένυα, Κροατία, Κύπρος,  Λίβανος, Μαρόκο, Πολωνία, Ρουμανία, Σερβία, Σουδάν, Τουρκία, Τυνησία) από μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες.

  Περιλαμβάνει συνέδρια και ημερίδες με σύγχρονα και ενδιαφέροντα θέματα:

 -    Συνέδριο Αρχιτεκτόνων με θέμα:  Leisure Architecture & Resorts

- Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης του ΤΕΕ με θέμα: Η επόμενη μέρα για τον κλάδο της Οικοδομής: Κίνητρα, προκλήσεις, προοπτικές

- Ημερίδα για τους αρχιτέκτονες με θέμα: Atelier Αρχιτεκτόνων

- 3ημερο εκδηλώσεων για την Αειφορία, την Πράσινη Δόμηση, τις Τεχνολογίες Εξοικονόμησης Ενέργειας, Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ

Επίσης ήδη έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις από:

-  Building Green

- ΣΕΦ – Σύνδεσμος Εταιρειών Φωτοβολταϊκών.

  Τα μέλη – επιχειρήσεις που επιθυμούν να λάβουν μέρος, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Φλώρινας στα τηλέφωνα 2385022466 & 22334, το αργότερο έως τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.