Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

Επίσκεψη Γιάννη Αντωνιάδη στα ψυγεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ευρύτερης Περιοχής Αμυνταίου…


  Την Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019, στις 11:00 επισκέφτηκε τα ψυγεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ευρύτερης Περιοχής Αμυνταίου (ΑΣΕΠΑ) ο Βουλευτής Νομού Φλώρινας Αντωνιάδης Γιάννης, ο οποίος συνομίλησε με την Πρόεδρο της Ομάδας Παραγωγών του ΑΣΕΠΑ αλλά και Πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Αμυνταίου, Κρητικού Διαμάντω.

  Αφού συζητήθηκε διεξοδικά το διαχρονικό πρόβλημα που αφορά τις πρώιμες ποικιλίες ροδάκινου, τόσο βιομηχανικού όσο και επιτραπέζιου, αποφασίστηκε να σταλεί επιστολή προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βορίδη Μάκη, ώστε να ενισχυθούν οι ποσότητες ροδάκινων που παράγονται αυτή τη περίοδο στην περιοχή μας και οδηγούνται προς τη βιομηχανία χυμού με κρατική οικονομική ενίσχυση (ΚΟΕ).


  Ο Βουλευτής Νομού Φλώρινας Αντωνιάδης Γιάννης διαβεβαίωσε πως θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε οι ροδακινοπαραγωγοί της περιοχής Αμυνταίου να αντιμετωπιστούν με δίκαιο και αντικειμενικό τρόπο.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.