Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Ο Αγροτικός Σύλλογος Δήμου Αμυνταίου καταδικάζει τις καταδικαστικές αποφάσεις για τα μπλόκα των αγροτών…


  Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 δικαστήριο για τα μπλόκα των αγροτών για το έτος 2017. Καταδικάστηκαν σε ένα χρόνο φυλάκισης και τριετή αναστολή ο επικεφαλής της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων, Βαγγέλης Μπούτας, και τα μέλη του Δ.Σ. Ρίζος Μαρούδας και Κώστας Τζέλας.
 
  Είναι απαράδεκτο να διώκονται και να καταδικάζονται οι αγώνες των αγροτών και γενικότερα όλων των κοινωνικών ομάδων. Η καταδίκη των τριών ηγετικών στελεχών του αγροτικού συνδικαλιστικού κινήματος από μια αριστερή κυβέρνηση καταδικάζεται από τον Αγροτικό Σύλλογο Δήμου Αμυνταίου, αλλά και από τον αγροτικό κόσμο της χώρας.
  Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στα τρία στελέχη μας, αλλά ειδικότερα προς την κυβέρνηση δηλώνουμε ότι τα προβλήματα των αγροτών υπάρχουν και παραμένουν άλυτα και ότι οι αγώνες μας θα συνεχιστούν.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.