Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Η τελετή αποφοίτησης των μαθητών της Γ’ τάξης του Λυκείου Αμυνταίου… (ΒΙΝΤΕΟ)


  Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με λαμπρότητα η Τελετή Αποφοίτησης των μαθητών και των μαθητριών της Γ’ τάξης του Γενικού Λυκείου Αμυνταίου, το απόγευμα της Πέμπτης 27 Ιουνίου 2019.
 

  Στην έναρξη της εκδήλωσης, η Διευθύντρια του σχολείου Ευαγγελία Ζούλα, απηύθυνε χαιρετισμό συγχαίροντας τόσο τους αποφοίτους όσο και τους γονείς τους για τις προσπάθειες που κατέβαλαν όλα αυτά τα χρόνια και τους ευχήθηκε μια ζωή γεμάτη δημιουργικότητα, σταθερή  θέληση για ανάπτυξη κάθε πτυχής της προσωπικότητάς τους και καλή τύχη στο νέο κύκλο ζωής που τους ανοίγεται.

  Χαιρετισμό επίσης απεύθυνε ο δήμαρχος Αμυνταίου, Κώστας Θεοδωρίδης, ο οποίος συνεχάρη και αυτός με τη σειρά του τους μαθητές για την ολοκλήρωση των σπουδών τους, ευχόμενος καλή σταδιοδρομία για το μέλλον.

  Ακολούθησε η αποχαιρετιστήρια ομιλία του Προέδρου του Μαθητικού Συμβουλίου Σωκράτη Λαζαρίδη, ο απολογισμών των δράσεων της σχολικής ζωής, από τους Μιχάλη Ζαρίδη και Γιάννη Μπλάγα και η προβολή βίντεο με χιουμοριστικά στιγμιότυπα που κατέγραψαν οι μαθητές από τη μαθητική τους ζωή στο σχολείο και τις εκδρομές τους.

  Τέλος, με συναισθήματα, συγκίνησης και χαράς, η Διεύθυνση και οι εκπαιδευτικοί του ΓΕΛ Αμυνταίου, επέδωσαν στους μαθητές τα απολυτήρια τους και τους ευχήθηκαν καλό ξεκίνημα στη φοιτητική τους ζωή και καλή σταδιοδρομία…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.