Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Η …κυτταρίτιδα των εκλογών!


  Ποιος καρκίνος, ποιο έμφραγμα, ποιο εγκεφαλικό, είναι ο μεγαλύτερος εχθρός και κίνδυνος του ελληνικού γυναικείου είδους, ιδίως το καλοκαίρι;
  Αν η ενημέρωση μας στηρίζεται κατά βάση στην έγκυρη παραπληροφόρηση των Μπερλουσκονιο – Μαρινάκειων ΜΜΕ, αυτό που απειλεί με αφανισμό τον γυναικείο πληθυσμό στην Ελλάδα,
 
 είναι η …κυτταρίτιδα και η τριχόπτωση!
  Κι αν πιστεύουμε στην αρχή ότι η επανάληψη είναι μήτηρ μαθήσεως, ο συνεχής βομβαρδισμός με τα επιστημονικά παραϊατρικά μηνύματα των «κέντρων ομορφιάς» για την επάρατη …κυτταρίτιδα, που μπορούν με κάποια εκατοντάδες Ευρώ να θεραπεύσουν το ζήτημα κυτταρίτιδα, γίνεται πλέον ένα καυτό, κυρίαρχο, χρήζον άμεσης αντιμετώπισης πρόβλημα, για κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της και το …περιβάλλον!
  Και προς επίρρωση των δυνατοτήτων της εφαρμοζόμενης «επιστημονικής» θεραπείας, η διαφήμιση μας δείχνει τα καλλίγραμμα πόδια μιας …16χρονης!!!
  Με λίγη αφασική αφέλεια που όλοι απολαμβάνουμε, καταπίνοντας αμάσητη την έτοιμη τροφή της TiVi, πλέον, έχουμε πειστεί, ότι κυρίαρχο πρόβλημα της ανθρωπότητας του πλανήτη, του σύμπαντος, είναι η …κυτταρίτιδα (τουλάχιστον στην Ελλάδα)!
  Κάτι αντίστοιχο σε μέγεθος μ’ αυτό που εστίασε στην προεκλογική της καμπάνια η ΝΔ, μ’ αυτό των φόρων!
  …Θα κατεβάσουμε τους φόρους!!! Και θα λυθούν, ως δια μαγείας, όλα τα προβλήματα μας…
  Ακόμη και για τη μεγάλη πλειοψηφία των ελλήνων, που δεν πληρώνουν άμεσους φόρους! (φοροκλέπτες και χαμηλά εισοδήματα).
  Τέλεια φτιάξη, κι άκρως θεαματική! (το πώς; Πότε; Πόσο; Είναι δευτερεύον)…
  Κι αν γλύτωσε ο Αλέξης το νόμπελ της ειρήνης –για τη συμφωνία των Πρεσπών-, σίγουρα δικαιούται ο Κυριάκος, αυτό της οικονομίας, για τη πρωτοφανή και μοναδική πρόταση του, που θα διδάσκεται πλέον στις οικονομικές Σχολές.
  Μπράβο Κυριάκο, άλλα αφήνεις χωρίς πρόταση και θέση, το καυτό θέμα …της κυτταρίτιδας!
  Εκατομμύρια Ελληνίδες ψηφοφόροι, αγωνιούν και περιμένουν το πρόγραμμα της ΝΔ, για την καταπολέμηση της! …και φάε τη σκόνη τους Αλέξη!
  Διέρρευσε, ότι παραμονές εκλογών, θα εξαγγελθεί επίσημα το σχέδιο, το σχέδιο «σφαίρα στη καρδιά του ΣΥΡΙΖΑ», για την οριστική κι αποτελεσματική θεραπεία της κυτταρίτιδας, της τριχόπτωσης και της ανδρικής «αδυναμίας» των άνω των …ήντα, πολιτών!
  Έτσι κερδίζονται οι εκλογές σήμερα (τουλάχιστον δημοσκοπικά!) Αμέ!
  ΥΓ: Ούτε ένας Ελευθεροεπαγγελματίας στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στη Φλώρινα! Αυτούς για τους οποίους πονάει ο Κυριάκος και θα δουν …λαμπρές μέρες επί της βασιλείας του…
  …Σοβιετία γίναμε, θα πει ο Τζήμερος!

2 σχόλια:

  1. ´´´´´ Κι αν γλύτωσε ο Αλέξης το νόμπελ της ειρήνης –για τη συμφωνία των Πρεσπών-´´´´
    τοτε κακώς δεν του το δωσανε το βραβειο προδοσιας της γης
    την οποιαν ζΗς τοσα χρονια .
    Οι προδοτες οσα χρονια και να περασουν δεν ξεχνιουνται.
    Τελεια και Παυλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλε μου Βαγγελη, σου τολεγα, οτι θα σε ..αδειασουν, τα ..γατονια της κομα/ντατουρας...Κι ας εισαι, γνησιος Μητσοτακικος.Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.