Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Γενικό Λύκειο Αμυνταίου: Ηλεκτρονική Υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.) ΓΕΛ 2019


   Από το ΓΕΛ Αμυνταίου ανακοινώνεται ότι δικαίωμα να υποβάλουν φέτος μηχανογραφικό δελτίο ΓΕΛ έχουν οι υποψήφιοι που υπέβαλαν Αίτηση-Δήλωση και συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2019. Η  δημιουργία του κωδικού ασφαλείας (password) από αυτούς τους υποψηφίους για υποβολή μηχανογραφικού
 
 δελτίου, θα γίνεται στο ΓΕΛ που υπέβαλαν Αίτηση-Δήλωση από την Παρασκευή 21 Ιουνίου .
  Οι υποψήφιοι του ΓΕΛ  Αμυνταίου που εξετάστηκαν φέτος, για να δημιουργήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), θα επιδεικνύουν το δελτίο εξεταζομένου ή την αστυνομική τους ταυτότητα/διαβατήριο. Σε περίπτωση εξουσιοδοτημένου από τον υποψήφιο εκπροσώπου, θα κατατίθεται στο Λύκειο η πρωτότυπη εξουσιοδότηση, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από αρμόδια αρχή. 
  Επισημαίνεται ότι ο κωδικός ασφαλείας (password) πρέπει να δημιουργηθεί από τον υποψήφιο και να τον γνωρίζει αποκλειστικά ο ίδιος. Σε περίπτωση που υποψήφιος ξεχάσει τον κωδικό ασφαλείας του θα μπορεί με την ίδια διαδικασία να ξαναδημιουργήσει νέο κωδικό ασφαλείας.
  Με αυτόν τον προσωπικό κωδικό οι υποψήφιοι θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, να μελετούν το Μ.Δ. και σε πρώτο στάδιο να κάνουν κάποιες προσωρινές προτιμήσεις (Προσωρινή Αποθήκευση).
  Στη συνέχεια και μετά την ανακοίνωση των βαθμών των ΓΕΛ, θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, να τροποποιούν το Προσωρινό Μ.Δ. ή/και να προχωρήσουν τελικά στην οριστική υποβολή (Οριστικοποίηση).
  Μέσα στην προθεσμία δηλαδή μέχρι την Δευτέρα 15 Ιουλίου,  εφόσον κάποιος υποψήφιος μετανιώσει και θέλει να τροποποιήσει το Μ.Δ., απευθύνεται στο Λύκειό του, ακυρώνεται το ήδη οριστικοποιημένο Μ.Δ. και υποβάλλει εκ νέου Μ.Δ.
Δικαιούχοι υποβολής Μ.Δ. ΓΕΛ για το 10% των θέσεων.
  Δικαίωμα να υποβάλουν φέτος μηχανογραφικό δελτίο για το 10% έχουν οι  υποψήφιοι που συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις των ημερήσιων ΓΕΛ το 2017 ή το 2018, οι οποίοι διεκδικούν το 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση. Η δημιουργία του κωδικού ασφαλείας (password) από όλους τους ανωτέρω υποψηφίους για υποβολή μηχανογραφικού δελτίου, θα γίνεται σε οποιοδήποτε ημερήσιο ΓΕΛ, κατά προτίμηση στο πλησιέστερο στην κατοικία τους ή εκείνο της αποφοίτησής τους.
Υπενθυμίζεται ότι για το 10% των θέσεων υπάρχουν δύο ξεχωριστά Μ.Δ.
-  ένα για τους υποψηφίους έτους 2017 με 5 επιστημονικά πεδία             και
- ένα για τους υποψηφίους έτους 2018 με 4 επιστημονικά πεδία (ίδιο με τους φετινούς υποψηφίους του 2019). 
  Οι υποψήφιοι ΓΕΛ για το 10% των θέσεων, χωρίς νέα εξέταση, για να δημιουργήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), θα επιδεικνύουν στο Λύκειό τους την αστυνομική ταυτότητα/διαβατήριο και τη Βεβαίωση συμμετοχής έτους 2017 ή 2018.
  Σε κάθε περίπτωση εξουσιοδοτημένου από τον υποψήφιο εκπροσώπου, θα κατατίθεται στο Λύκειο η πρωτότυπη εξουσιοδότηση, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από αρμόδια αρχή.
Από τη Δ/νση του σχολείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.