Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019

Ύποπτος φάκελος προκάλεσε αναστάτωση στη Φλώρινα…


  Φάκελος με αδιευκρίνιστο περιεχόμενο, που έφτασε το πρωί σε εταιρεία courier στο κέντρο της Φλώρινας, θεωρήθηκε ύποπτος και προκάλεσε αναστάτωση και την άμεση κινητοποίηση αστυνομίας και πυροσβεστικής.
 
  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φάκελος φέρεται να είχε ως παραλήπτη δικαστική αρχή του τόπου με τη διεύθυνση αποστολής να είναι από το εξωτερικό.
  Το γεγονός αυτό προκάλεσε ανησυχία και ειδοποιήθηκαν άμεσα οι αρμόδιες αρχές. Ο φάκελος επέστρεψε στα γραφεία της εταιρείας courier και ο χώρος αποκλείστηκε.
  Πριν από λίγη ώρα κατέφθασαν άνδρες της ΕΜΑΚ από τα Ιωάννινα, οι οποίοι πήραν τον φάκελο (έχοντας λάβει τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας και αφού όλη η γύρω περιοχή είχε αποκλειστεί) ο οποίος θα εξεταστεί.
  Να σημειωθεί πως, σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες, ο φάκελος εξετάστηκε αρχικά με τη συνδρομή εκπαιδευμένων σκύλων για πιθανή ύπαρξη εκρηκτικών.
Περισσότερα, ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.