Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Ο ανοιχτός διάλογος των υποψηφίων Δημάρχων με τους πολίτες του Αμυνταίου… (ΒΙΝΤΕΟ)


  Πετυχημένο κρίνεται το εγχείρημα του ανοιχτού πολιτικού διαλόγου των υποψηφίων Δημάρχων Αμυνταίου με τους δημότες της περιοχής, μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Αμυνταίου το μεσημέρι της Πέμπτης 23 Μαΐου 2019,

 μετά από πρόταση του Γιώργου Γιαννιτσόπουλου και τη σύμφωνη γνώμη όλων των συνυποψηφίων του Δημάρχων Αμυνταίου.

  Συνοπτικά θα αναφέρουμε ότι:

1. Από την 2ωρη πολιτική αυτή συνάθροιση δεν έλειψαν οι μικρο - εντάσεις μεταξύ των ακροατών, αλλά και ο πολιτικός πολιτισμός και τα αστειάκια των υποψηφίων, (ξεχωρίσαμε την πετυχημένη «ατάκα» του κ. Μπιτάκη): «πώς να κρατήσουμε τους νέους στη περιοχή, όταν ένας νέος πριν 20 χρόνια ήταν 5 χρονών και στο πανηγύρι του έλεγε ο πατέρας του «να ο Δήμαρχος» και τώρα που είναι 25 χρονών να βλέπει το ίδιο πρόσωπο»!

2. Ξεχώρισαν επίσης οι καινοτόμες και «φρέσκιες» προτάσεις και απαντήσεις υποψηφίων, (σε συγκεκριμένα ερωτήματα που έθεσε το κοινό), κάτι που είναι χρήσιμο να γνωρίζει ο δημότης πριν την ψηφοφορία της Κυριακής, καθώς δεν είναι αδύνατον να παρακολουθήσει τις προεκλογικές ομιλίες ξεχωριστά του κάθε Συνδυασμού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.