Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Στο δεύτερο γύρο η ανάδειξη Δημάρχων στους Δήμους Αμυνταίου, Φλώρινας και Πρεσπών…


  ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ (ώρα 9:30πμ): Κώστας  Θεοδωρίδης και Άνθιμος Μπιτάκης θα τεθούν αντιμέτωποι στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, στον δήμο Αμυνταίου. Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα, στο 88% των εκλογικών τμημάτων (53 από τα 60 τμήματα), έλαβαν:
 


  ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ώρα 9:30πμ): Αντιμέτωπος με τον Στάθη Κωνσταντινίδη, επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα – Συνεργασία» φαίνεται ότι θα βρεθεί στον δεύτερο γύρο των εκλογών στον δήμο Φλώρινας ο νικητής του 1ου γύρου Βασίλης Γιαννάκης και επικεφαλής της παράταξης «Φλώρινα, τόπος ζωής μας». Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα, στο 99,2% των εκλογικών τμημάτων (128 από τα 129 τμήματα), έλαβαν:

ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΣΠΩΝ: Βασίλης Τσέπας και Παναγιώτης Πασχαλίδης θα διεκδικήσουν στον 2ο γύρο των εκλογών τον Δημαρχιακό Θώκο του Δήμου Πρεσών.
  Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα, στο 100% των εκλογικών τμημάτων (17 από τα 17 τμήματα), έλαβαν:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.