Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Ευχαριστήριο του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Νικόλαου Παπαχρήστου…


  Μετά από έναν ολιγοήμερο έντιμο και μοναχικό  προεκλογικό αγώνα θέλω να συγχαρώ όλους τους συνυποψήφιους μου για την συμβολή τους στην εκλογή του Γιώργου Κασαπίδη και του συνδυασμού «Αλλάζουμε πορεία» δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην νέα διοίκηση της περιφέρειας να βάλει τέλος στο παλαιό και φέρει την ελπίδα ξανά στους συμπολίτες μας.
 
  Ευχαριστώ από καρδιάς τους συμπολίτες μου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και να τους υποσχεθώ αυτό που τους είπα και στην προεκλογική περίοδο, ότι στο τέλος της τετραετίας θέλω να τους κοιτάζουμε στα μάτια. Παρότι δεν εκλέχθηκα θα είμαι στην διάθεση τους σε ότι με χρειασθούν και μπορώ να βοηθήσω.
  Στον Γιώργο Κασαπίδη και στους εκλεγέντες περιφερειακούς συμβούλους εύχομαι να τους έχει ο Θεός υγιείς για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις προκλήσεις της εποχής και συμβάλουν στην βελτίωση του βιοτικού επιπέδου της περιοχής μας.
Καλή επιτυχία.
Πάντα στην διάθεσή σας
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.