Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Ξινό Νερό, ποιος εχθρεύεται τις επενδύσεις και γιατί;


  Πριν 10 χρόνια ο κ. Θεοδωρίδης συνέστησε  εταιρία για την εκμετάλλευση της πηγής του Ξινού Νερού, στην οποία είχε δώσει το 60% στην εταιρία Μαλαματίνα με μοναδική ουσιαστικά προϋπόθεση την κατασκευή, καινούριου εργοστασίου στο Ξινό Νερό.
 
 Η επένδυση δεν υλοποιήθηκε, αλλά ποτέ δεν ζήτησε ρήτρες ή την ακύρωση της συμφωνίας!
  Οι μετοχές της Μαλαματίνα άλλαξαν χέρια και ο νέος επενδυτής θέλει να φτιάξει καινούριο εργοστάσιο, μία επένδυση 8,5 εκατομμυρίων ευρώ που θα δημιουργήσει δεκάδες θέσεις εργασίας. Θέσεις εργασίας για το Ξινό Νερό και τον Δήμο Αμυνταίου, διότι στη Μονομετοχική επιχείρηση οι προσλήψεις γίνονται μέσω ΑΣΕΠ και εντοπιότητα το Νομό Φλώρινας. Αυτός είναι ο λόγος που σήμερα η παραγωγή παραπαίει με απασχολούμενους με δίμηνα.
  Τα  ψεύδη περί ένταξης στον αναπτυξιακό νόμο απλώς θολώνουν τα νερά. Η άσκηση της αναπτυξιακής πολιτικής δεν μπορεί να βασίζεται σε καπρίτσια αλλά πρέπει να έχει μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του τόπου και των πολιτών.
  Ο τόπος μας χρειάζεται επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας!
  Η πηγή του Ξινού Νερού μπορεί και πρέπει να γίνει πηγή προβολής για τον τόπο και θέσεων εργασίας για τους συμπολίτες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.