Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Στους διακριθέντες των FNL Best Restaurant Awards 2019 τα εστιατόρια «ΘΩΜΑΣ» και «Κοντοσώρος»…


  Παρουσία 700 και πλέον καλεσμένων, απονεμήθηκαν την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019 τα FNL Best Restaurant Awards για το 2019, στο Ecali Club στην Αθήνα.
  Σε αυτή την τρίτη χρονιά τους τα FNL Best Restaurant Awards κατάφεραν να δώσουν ξεκάθαρα το στίγμα της νέας εποχής στην αξιολόγηση της ελληνικής εστιατορικής σκηνής, σε μια εποχή μάλιστα που η ανάγκη για έγκυρη πληροφορία είναι μεγαλύτερη από ποτέ καθώς ο τουρισμός αναπτύσσεται δυναμικά.
 
  Τα βραβεία πέτυχαν τον στόχο τους, που δεν είναι άλλος από την ανάδειξη και αξιολόγηση των καλύτερων εστιατορίων της Ελλάδας, και τη δημιουργία ενός αξιόπιστου και σύγχρονου οδηγού εστιατορίων, που αφουγκράζεται και απαντά στα ερωτήματα του κοινού.
  Ανάμεσα στα 137 εστιατόρια από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Μύκονο, Σαντορίνη, Κέρκυρα, Ήπειρο και Θεσσαλία που βραβεύτηκαν με αστέρια, φιγουράρουν και δύο από την περιοχή του Αμυνταίου, που εδώ και χρόνια προβάλουν με τον καλύτερο τρόπο, εκτός από τα φιμισμένα κρασιά της περιοχής, τα τοπικά προϊόντα και γαστρονομία.
  Πρόκειται για το εστιατόριο «Κοντοσώρος» στο Ξινό Νερό, το οποίο έλαβε αστέρι στην κατηγορία «Σύγχρονη Ελληνική Κουζίνα» και η ταβέρνα «ΘΩΜΑΣ» στο Σκλήθρο, που του απονεμήθηκε αστέρι στην κατηγορία «Παραδοσιακή Ελληνική Κουζίνα».
  Τέλος, ο έντυπος οδηγός FNL The Guide, Restaurants 2019, με όλα τα βραβευμένα εστιατόρια, θα κυκλοφορήσει ένθετος στο περιοδικό Eat me, μαζί με το» Έθνος» της Κυριακής, στις 3 Μαρτίου, ενώ θα πωλείται σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία και το περιεχόμενο του είναι διαθέσιμο και online, σε ειδικό section του FNL.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.