Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο χορός του Συλλόγου Αμυνταιωτών Θεσσαλονίκης…


  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019, στο ξενοδοχείο «Βεργίνα» στη Θεσσαλονίκη, ο ετήσιος χορός και η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Αμυνταιωτών Θεσσαλονίκης «Ο ΑΜΥΝΤΑΣ».
 
  Τη Δημοτική Αρχή Αμυνταίου εκπροσώπησαν: ο Δήμαρχος κ. Κώστας Θεοδωρίδης, η κ. Ελένη Ιωαννίδου, ο κ. Γιάννης Αβραμίδης και ο κ. Γιώργος Τρυφωνόπουλος.
  Το μουσικό τόνο έδωσε η σπουδαία καλλιτέχνης, η δικιά μας Ντίνα Παπαϊωάννου, που με τη ζεστασιά της φωνής της προσέφερε απλόχερα κέφι και συγκίνηση στο ακροατήριο που την επευφήμησε θερμά.
  Εγκάρδιες ευχαριστίες οφείλονται, τέλος, στην πρόεδρό μας Φιλίτσα Μίγκου, στο Δ.Σ. και στον λογιστή μας Παύλο Καζαντζίδη, που με τις άοκνες προσπάθειές τους και το ακούραστο πνεύμα τους διατηρούν τη συνοχή και τις παραδόσεις του συλλόγου μας.
  Το ραντεβού μας ανανεώνεται για την επόμενη χρονιά με υγεία για όλους μας.
 Εγκάρδια
Μαρίνα Κάγκα

1 σχόλιο:

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.