Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Μεταφορά ημέρας διενέργειας της λαϊκής αγοράς Δήμου Φλώρινας λόγω αργίας …


Ο αντιδήμαρχος, έχοντας υπ’ όψη:
- Κανονισμός (ΕΟΚ ευρατομ) αριθ. 1182/71 της 3ης Ιουνίου 1971.
- Άρθρο 30 N. 4497/2017
Ωράριο λειτουργίας λαϊκών αγορών - Αναλογία διατιθέμενων προϊόντων ανά είδος. Οι λαϊκές αγορές λειτουργούν από Δευτέρα έως Σαββάτο εκτός των επίσημων εθνικών ή τοπικών αργιών.
 
  Το ωράριο λειτουργίας καθορίζεται με αποφάσεις του φορέα λειτουργίας που δημοσιοποιούνται και αναρτώνται στο διαδικτυακό του τόπο. Σε περίπτωση που η ημέρα λειτουργίας μίας λαϊκής αγοράς είναι εθνική ή τοπική αργία, μπορεί να μεταφερθεί έκτακτα η ημέρα λειτουργίας της με τη σύμφωνη γνώμη της οικείας επιτροπής λαϊκών αγορών και του οικείου δήμου.
- Το γεγονός ότι αργία της Δεύτερης ημέρας των Χριστουγέννων συμπίπτει με την ημέρα διενέργειας λαϊκής αγοράς Δήμου Φλώρινας,
- Το αριθ. 3  Πρακτικό της Επιτροπής Λαϊκών αγορών Π.Ε. Φλώρινας με αριθ. Απόφασης 6/2018.
Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε
Τη μεταφορά της ημέρας διενέργειας της λαϊκής αγοράς Φλώρινας λόγω επίσημης αργίας, από την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018 την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018 μόνο για τη συγκεκριμένη ημέρα.
Ο ΑΝΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ  Σ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.