Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΚΟΡΥΦΗ και συγκέντρωση αγαθών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ. Αμυνταίου...


  Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 17:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΚΟΡΥΦΗ στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου.
 
  Παράλληλα από τις 15:00 ως τις 20:00 θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και παιχνίδια σε καλή κατάσταση, για να διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Αμυνταίου.
  Όποιος επιθυμεί, μπορεί να συνεισφέρει προσφέροντας ενδεικτικά τα παρακάτω είδη: Ρύζι, ζυμαρικά, όσπρια, μερέντα, μπισκότα, κρουασάν, κακάο, κονσέρβες, λάδι, χυμοί, γάλατα σε κονσέρβα, σαμπουάν, αφρόλουτρα, σφουγγάρια, οδοντόπαστες, οδοντόβουρτσες και παιχνίδια σε καλή κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.