Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Ραχήλ Μακρή σε Αλέξη Τσίπρα: «Η συμφωνία των Πρεσπών, ηλίθιε, νομιμοποιεί τον σφετερισμό της ιστορίας»…


  Δήλωση της Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης και πρώην Βουλευτή, κ. Ραχήλ Μακρή, για τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα για την συμφωνία των Πρεσπών κατά την ομιλία του στο Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρο:
 
  Η Συμφωνία των Πρεσπών, ηλίθιε, νομιμοποιεί τον σφετερισμό της εθνικής Ιστορίας και πολιτιστικής παρακαταθήκης ενός πανάρχαιου και ενδόξου ελληνικού ονόματος, καταδικάζει σε αφανισμό την αληθινή συμβολή του Μακεδονικού χώρου στον οικουμενικό ελληνισμό και βάζει υποθήκες για τον Διαμελισμό της Ελλάδας.
  Προσφέρει ουσιαστικά, χωρίς κανένα αντάλλαγμα, «μακεδονική» ταυτότητα σε ένα τεχνητό και εχθρικό έθνος – κράτος που δεν έχει την παραμικρή ιστορική, γεωγραφική, πολιτιστική ή γλωσσική σχέση με την ελληνική Μακεδονία του απώτερου και του πρόσφατου παρελθόντος. Για αυτό σε καθιστά υπόδικο εσχάτης προδοσίας.
  Ελπίζω να γνωρίζεις τι ακριβώς έγινε στο Γουδί, καθώς φαίνεται ότι στο μάθημα της ιστορίας έλειπες σε γιάφκες και καταλήψεις.
Ραχήλ Μακρή
Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής
Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.