Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Το Σωματείο Εργαζομένων στους Αρχαιολογικούς Χώρους Π.Ε. Φλώρινας για την διεκδίκηση του επιδόματος επικίνδυνης εργασίας…


  Το Σωματείο Εργαζομένων στους Χώρους Αρχαιολογικών Ανασκαφών και στους Αρχαιολογικούς Χώρους της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνει την πρόθεσή του να διεκδικήσει δικαστικά το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, το οποίο αδίκως στερήθηκαν εκατοντάδες συνάδελφοι τα προηγούμενα χρόνια.
 
  Όσοι συνάδελφοι έχουν εργαστεί με συμβάσεις τα προηγούμενα χρόνια στις αρχαιολογικές ανασκαφές καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους προς το προεδρείο του Σωματείου προκειμένου να λάβουν ενημέρωση αλλά και να δρομολογηθούν οι επόμενες κινήσεις μας.
  Το κόστος της δικαστικής διεκδίκησης θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των ενδιαφερομένων συναδέλφων. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στα παρακάτω τηλέφωνα μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6983026376, 6946436582
Για το Σωματείο
Ο Πρόεδρος
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.