Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Με μεγάλη επιτυχία η Γιορτή Πίτας στο Λέχοβο… (ΒΙΝΤΕΟ)


  Τις νοστιμότατες πίτες απόλαυσαν οι δεκάδες κάτοικοι και επισκέπτες που βρέθηκαν στην Τ.Κ. Λεχόβου του Δ. Αμυνταίου, το βράδυ του Σαββάτου 27 Οκτωβρίου.
 

  Η εκδήλωση – θεσμός για την περιοχή που πραγματοποιείται για άλλη μια χρονιά από τον δραστήριο Ενωτικό Σύλλογο Λεχοβιτών «Ο Προφήτης Ηλίας» σε συνεργασία με τις γυναίκες του χωριού, οι οποίες προσέφεραν στους επισκέπτες δεκάδες παραδοσιακές κάθε λογής νοστιμότατες πίτες που έφτιαξαν με μεράκι και με αγνά ντόπια υλικά.

  Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Ενωτικού Συλλόγου Λεχοβιτών, Βαγγέλης Στεφανίδης ο οποίος καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε όσους βοήθησαν για την επιτυχία της εκδήλωσης και εν συνεχεία, χαιρετισμό απεύθυναν ο βουλευτής Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης, ο Δήμαρχος Αμυνταίου Κώστας Θεοδωρίδης και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πέτρος Τόμου.

  Επίσης, στη γιορτή πίτας το παρών έδωσαν αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του Δ. Αμυνταίου, που μαζί με τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Λεχόβου, πέρασαν ένα ξεχωριστό Σαββατιάτικο βράδυ, στην πανέμορφη πλατεία του οικισμού και γλέντησαν με τη συνοδεία παραδοσιακής ορχήστρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.