Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018

Με μια κιθάρα στου Λα Μοαρα την αυλή…


  H Tέτη Κασιώνη στο τραγούδι και ο Γιώργος Αθανασίου στην κλασική κιθάρα, ενώνονται για να δημιουργήσουν ένα ταξίδι γεμάτο από χρώματα και αρώματα μακρινών τόπων. Επιστρέφουν το Σάββατο 11 Αυγούστου στην μαγική αυλή του LA MOARA στο Νυμφαίο Φλώρινας.
 
  Συνταξιδιώτες σε ένα μουσικό ταξίδι πραγματικό Πέταγμα στη Μεσόγειο, τη Λατινική Αμερική, τα Βαλκάνια και την υπόλοιπη Ευρώπη.
  Το πρώτο μέρος της συναυλίας τους θα περιλαμβάνει τραγούδια από την παράσταση που παρουσίασαν σε διάφορους προορισμούς της Ευρώπης τον προηγούμενο χειμώνα με τίτλο Dans le port d'Amsterdam και αναφορές σε μεγάλους σταθμούς του Γαλλικού τραγουδιού.
  Σε αυτό το ταξίδι δεν θα λείψουν αναφορές από τον πρώτο προσωπικό δίσκο της ερμηνεύτριας που κυκλοφόρησε από την εταιρία 'Μικρός Ήρως' τον Σεπτέμβρη 2016 σε ενορχηστρώσεις του Θύμιου Παπαδόπουλου.
  Κύρια χαρακτηριστικά της παράστασής τους είναι η δραπέτευση και το πάθος που παρασέρνουν τους θεατές σε μια αξέχαστη μουσική περιήγηση στις μουσικές του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.