Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Από το Νυμφαίο στον κόσμο όλο, με τη φωνή της Τέτης Κασιώνη… (ΒΙΝΤΕΟ)


  Μια κρύα Αυγουστιάτικη βραδιά η χθεσινή στο Νυμφαίο και ενώ όλοι ψάχναν ζέστη, πολλοί ήταν αυτοί που τη βρήκαν στην αυλή του ξενοδοχείου «Λα Μοάρα», όπου ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο μέσα από τα τραγούδια της Tέτης Κασιώνη και τη κλασική κιθάρα του Γιώργου Αθανασίου.
 

  Η Τέτη Κασιώνη, που πέρασε τη παιδική της ηλικία στο Αμύνταιο (γόνος της οικ. Αθανασίου) και πλέον ζει μόνιμα στην Ολλανδία, «με μια κιθάρα… γυρίζει τον κόσμο» και για μια βραδιά βρήκε συνταξιδιώτες στο Νυμφαίο, όπου με «ορμητήριο» τη φιλόξενη αυλή του ξενοδοχείου «Λα Μοάρα», για δυο και πλέον ώρες ταξίδεψαν, μουσικοί και κοινό, σε μακρινούς προορισμούς με τις πολυρυθμίες και έντονες ερμηνείες σε διασκευές διαχρονικών κομματιών από την Μεσόγειο, την Λατινική Αμερική και τα Βαλκάνια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.