Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Επιβράβευση πελατών, με τρεις τυχερούς που θα μοιραστούν 8.000€, από τον Εμπορικό Σύλλογο Αμυνταίου…


  Τους πελάτες των καταστημάτων του Δήμου Αμυνταίου επιβραβεύει ο Εμπορικός Σύλλογος Αμυνταίου, κληρώνοντας κουπόνια συνολικού ποσού 8.000€.
 
  Στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία τόνωσης της τοπικής αγοράς, μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι επιλέξουν να κάνουν τις αγορές τους μέχρι και το τέλος του Νοεμβρίου, από καταστήματα του Αμυνταίου και της περιοχής που συμμετέχουν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου.
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1. Με αγορά 20€ από τα εμπορικά καταστήματα του Αμυνταίου και πέριξ που συμμετέχουν στη λαχειοφόρο αγορά του Εμπορικού Συλλόγου, δικαιούται ένα λαχείο.
2. Η έναρξη της λαχειοφόρου, λήγει στις 30 Νοεμβρίου 2018.
3. Οι τυχεροί θα παραλάβουν το ποσό των 5.000€, των 2.000€ και των 1.000€ αντίστοιχα, σε κουπόνια αγορών του 1€ και έχουν δικαίωμα εξαργύρωσης μόνο στα εμπορικά καταστήματα του Αμυνταίου και πέριξ.
4. Η εξαργύρωση των τυχερών κουπονιών, θα πρέπει να γίνει μέχρι τις 31 Μαΐου 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.