Σάββατο, 2 Ιουνίου 2018

Τουρνουά Mini Volley 2018 από τον Α.Σ. Αριστέα Φιλώτα Αμυνταίου στον Φιλώτα… παίξε και διασκέδασε μαζί μας!


  Σας προσκαλούμε την Κυριακή 03 Ιουνίου 2018 στο τουρνουά «Mini Volley», που διοργανώνει ο σύλλογος μας στο πάρκο Αγίας Παρασκευής, στην Τ.Κ. Φιλώτα του Δήμου Αμύνταιου.
 
  Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα πλαίσια των τουρνουά «Μίνι Βόλεϊ», που διοργανώνει κάθε χρόνο η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας (Ε.Σ.ΠΕ.Μ.), με τα κατά τόπους σωματεία και θα συμμετέχουν τμήματα ομάδων με παιδιά μικρής ηλικίας (γεννηθέντα από 01/01/2011 έως 31/12/2006).
  Στο τουρνουά συμμετέχουν 16 σωματεία από τη Βόρεια Ελλάδα, με περισσότερους από 600 αθλητές και αθλήτριες, που θα κατακλύσουν τα ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα, προκειμένου να επιδοθούν στο αγαπημένο τους άθλημα.
  Το χρονικό πλαίσιο διεξαγωγής των αγώνων είναι 10:00 π.μ. με 13:30 μ.μ. Η αθλητική εκδήλωση αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους γονείς να ωθήσουν τα παιδιά τους στον αθλητισμό, μάλιστα για τον λόγο αυτό, στη διοργάνωση μπορούν να λάβουν μέρος τα παιδιά όλων των σχολείων της Α/Βάθμιας εκπαίδευσης της περιοχής.
Δήλωση συμμετοχής στα τηλ.: 6949139592 & 6976828461    

-Ο-                                        -Ο-
            Πρόεδρος                   Γενικός Γραμματέας
Αναστάσιος Κατσουπάκης        Αθανάσιος Γκώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.