Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Πολύ καλές εντυπώσεις και εμπειρίες για τους έλληνες καρατέκα στο karate 1-YOUTH LEAGUE στη Σόφια…


  Το Karate 1-Youth League στη Σόφια ήταν μια αξέχαστη γιορτή του καράτε για τους νεαρούς καρατέκα. Το πρώτο τουρνουά της νέας σειράς εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στη Βουλγαρία και έδωσε τον τόνο για μια επιτυχημένη εποχή του νέου καράτε.
 
  Συμμετείχαν συνολικά 1877 αθλητές εκ των οποίων 723 γυναίκες και 1154 άνδρες από 73 χώρες, με ανώτερη κατηγορία την Junior Kumite Male -68 kg με 110 συμμετοχές για τα αγόρια και την Junior Kumite Female -59 kg με 89 συμμετοχές για τα κορίτσια.
  Οι υποσχόμενοι καρατέκα παρουσίασαν τις εντυπωσιακές τους ικανότητές στο Arena Armec στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας. Η εκδήλωση έσπασε όλα τα ρεκόρ συμμετοχής, καθώς σχεδόν 1900 νέοι καρατέκα από 73 χώρες συγκεντρώθηκαν στο Karate 1-Youth League επιβεβαιώνοντας έτσι τη δημοτικότητα του καράτε μεταξύ των νέων και ανανέωσαν το ραντεβού τους στο 2ο Karate 1-Youth League που θα διεξαχθεί στο Umag (Κροατία) από τις 6 έως τις 8 Ιουλίου.
  Οι Έλληνες Αθλητές μαζί με τους Προπονητές τους προσπάθησαν και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, πάρα τις όποιες συνθήκες και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Umag ενώ αξιοσημείωτο ότι σε τόσο μεγάλη διοργάνωση δεν υπήρχε ούτε ένας Έλληνας Διαιτητής κάνοντας ακόμα μεγαλύτερη την επιτυχία ΟΛΩΝ όσων συμμετείχαν.
  Στη Σόφια αγωνίστηκαν 65 Έλληνες αθλητές και αθλήτριες και διακρίθηκαν παίρνοντας θέση και πόντους στο ranking, κατά κατηγορία οι:
Ολυμπιακή κατηγορία JUNIOR KATA FEMALE 5th ZERVOU NIKOLETA
Ολυμπιακή κατηγορία JUNIOR KATA FEMALE 11th BALTZI MARGARITA
Ολυμπιακή κατηγορία JUNIOR KATA FEMALE 15th KOULOURIDOU PANAGIOTA
Ολυμπιακή κατηγορία JUNIOR KUMITE MALE 76+ KG 5th MASTROGIANNIS KONSTANTINOS
Ολυμπιακή κατηγορία JUNIOR KUMITE FEMALE 59+ KG 13th KOULOURIDOU PANAGIOTA
CADET KATA FEMALE 9th MOYSIDOU ANTONIA
CADET KUMITE MALE -57 KG 7th SIMOSIS IOANNIS
CADET KUMITE MALE -70 KG 7th SEREMETAKIS EVANGELOS
CADET KUMITE FEMALE 54+ KG 13th XRYSOYLA STEFANIDOY και
U14 KUMITE FEMALE -47 KG 5th ROUNTI MARINA
  Ως Δ.Σ. νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον 2 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή σαν αθλητή και προπονητή Σπύρο Μαργαριτόπουλο ο οποίος καθοδήγησε τους αθλητές του συλλόγου μας Στεφανίδου Χρυσούλα και Στεφανίδη Πέτρο αλλά και το http://karatekanews.blogspot.com/ για την αναλυτική και εμπεριστατωμένη παράθεση όλων των στοιχείων.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ – «ΑΜΥΝΤΑΣ»
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΑΤΣΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.