Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Δημόσιος διάλογος για το μέλλον της Ευρώπης, στο Αμύνταιο… (ΒΙΝΤΕΟ)


  Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης - Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο των επίσημων εγκαινίων του, διοργάνωσε εκδήλωση δημόσιου διάλογου, το απόγευμα της Παρασκευής 1 Ιουνίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αμυνταίου με θέμα: «Ελλάδα – Ευρώπη, προκλήσεις και προοπτικές για τη νεολαία και την Περιφέρεια».
 

  Στην εκδήλωση απεύθυναν χαιρετισμό, ο Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας Θόδωρος Καρυπίδης, ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Κώστας Θεοδωρίδης και ο Πρόεδρος του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας, Κώστας Φιλιππίδης. Παραβρέθηκαν επίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας, Στέφανος Μπίρος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών Κώστας Γέρου, εκπρόσωποι φορέων και κάτοικοι της περιοχής.

  Ακολούθησαν οι εισηγήσεις του Δ/ντη του γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, Λεωνίδα Αντωνακόπουλου, του Νίκου Γιαννή, στελέχους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Δρ Ευρωπαϊκών σπουδών και εκδότη του περιοδικού «Ευρωπαϊκή έκφραση και του Στέφανου Πανακούλια, στελέχους διαχείρισης Ευρωπαϊκών προγραμμάτων και προέδρου του διεθνούς κέντρου για τη βιώσιμη ανάπτυξη.

  Η εκδήλωση, την οποία συντόνιζε ο δρ Κων/νος Στεργίου, οικονομολόγος, επικεφαλής του Europe Direct Δυτ. Μακεδονίας, ολοκληρώθηκε με ερωτήσεις και διάλογο με το κοινό.

* Η ίδια εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και σήμερα 2 Ιουνίου στη Φλώρινα στις 11.30πμ, όπου θα πραγματοποιηθούν και τα εγκαίνια του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Δυτ. Μακεδονίας (7ης Νοεμβρίου 9).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.