Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2018

Μήνυμα του βουλευτή Φλώρινας Γ. Αντωνιάδη για τις πανελλαδικές εξετάσεις…


Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,
Με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελληνίων εξετάσεων, σας εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία. Οι πανελλήνιες εξετάσεις  αποτελούν ένα σημαντικό αγώνα  στο στίβο των επιδιώξεων –και οπωσδήποτε όχι τον μοναδικό-
 
 για ένα καλύτερο μέλλον ενώ παράλληλα αποτελούν το επισφράγισμα των προσπαθειών σας και αφετηρία για το ξεκίνημα μιας νέας πορείας στη ζωή σας.
  Συνοδοιπόροι σε αυτό τον αγώνα οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί που σας στήριξαν  καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς και  σας  έδωσαν τα κατάλληλα εφόδια. Ευχή μου το αποτέλεσμα να ανταμείψει τους κόπους σας και να αποτελέσει την αρχή για ένα νέο κύκλο γνώσεων και εμπειριών που θα διευρύνει τους πνευματικούς σας ορίζοντες και θα είναι το εφαλτήριο για  την επαγγελματική σας εξέλιξη  και σταδιοδρομία.
  Ως Βουλευτής και ως Εκπαιδευτικός, είμαι μαζί σας σε αυτήν την ξεχωριστή στιγμή της ζωής σας και ενώνω τις σκέψεις μου με τις δικές σας και των γονιών σας, ευχόμενος για το καλύτερο αποτέλεσμα που θα δικαιώσει την προσπάθειά σας.
Ο Βουλευτής ΠΕ Φλώρινας
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.