Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2018

Μήνυμα του Δημάρχου Φλώρινας για τις πανελλαδικές εξετάσεις…


  Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές,
Αύριο ξεκινάει μία δύσκολη δοκιμασία, ίσως η πρώτη από τις πολλές που έχετε να δώσετε στη ζωή σας. Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία! Οι εξετάσεις αυτές, αν και αποτελούν σημαντικό σταθμό στην πορεία σας, δεν είναι μονόδρομος.
 
 Να είστε σίγουροι ότι με καλή προετοιμασία, δύναμη και αισιοδοξία θα φέρετε εις πέρας την προσπάθεια σας με επιτυχία. Συγκεντρωθείτε στον στόχο σας και διεκδικήστε το μέλλον σας με αισιοδοξία και πίστη στις δυνάμεις σας.
  Καλή δύναμη και υπομονή, επίσης, στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που μοιράζονται τις αγωνίες σας, σας  υποστηρίζουν και σας ενθαρρύνουν στην προσπάθειά σας.
  Εύχομαι το αποτέλεσμα να ανταμείψει τους κόπους σας και να αποτελέσει την αρχή για έναν νέο κύκλο γνώσεων και εμπειριών.
  Καλή επιτυχία και  καλή πρόοδο σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριές μας.
Ο Δήμαρχος Φλώρινας
Γιάννης Βοσκόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.