Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Η βιωματική δράση «Ψηφιδωτό – Το δικό μας μονοπάτι δημιουργίας 2017-2018» στο Αμύνταιο… (ΒΙΝΤΕΟ)


  Η βιωματική δράση με θέμα «Ψηφιδωτό – το δικό μας μονοπάτι δημιουργίας» πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 4 Ιουνίου στο πάρκο του παλιού 1ου Δημοτικού στο Αμύνταιο.
 

  Η εκδήλωση διοργανώθηκε σε συνεργασία της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, της Σχολικής Συμβούλου της 2ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Π. Ε. Φλώρινας Στέλλας Κασίδου, της Παιδαγωγικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας, της Π.Ε. Φλώρινας, του Δήμου Αμυνταίου και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π. Ε. Αμυνταίου και είχε ως στόχο την παρουσίαση των προγραμμάτων που υλοποιήθηκαν στα Δημοτικά σχολεία του Δ. Αμυνταίου.









  Ταυτόχρονα παρουσιάστηκαν και οι δράσεις που 5ου Φεστιβάλ Φυσικών Επιστημών «Ψηφιδο-διαδρομές» με έργα χαρακτικής, ζωγραφικής, ανακυκλώσιμων υλικών, τρισδιάστατων κατασκευών, σε συνεργασία των Σχολικών Συμβούλων της Π.Ε. Φλώρινας και του Εργαστήριου Εκπαίδευσης στις Φυσικές Επιστήμες και την Αειφορία του Π.Τ.Δ.Ε. της Παιδαγωγικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας, με επιστημονική ευθύνη την Άννα Σπύρτου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Π.Τ.Δ.Ε., εργαστήριο για την ανακύκλωση από την ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ., καθώς και δράση ενημέρωσης, από το Α.Τ. Αμυνταίου, σχετικά με την κυκλοφοριακή αγωγή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.