Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Διακρίσεις και εκτός ελληνικών συνόρων για το Kyokushin Budokai Dojo του γυμναστηρίου Oxyzen…


  Εντυπωσιασμένη από το υψηλό επίπεδο αγωνιστικότητας και τεχνικής επέστρεψε από την Πολωνία και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα «European Weight Category Karate Championships» η αποστολή του Kyokushin Budokai Dojo του γυμναστηρίου Oxyzen Αμυνταίου.
 
  Η πόλη Λανκούτ της Πολωνίας, υποδέχθηκε το διήμερο 19 – 20 Μαΐου, συνολικά 544 αθλητές από 18 χώρες.
  Η ελληνική αποστολή έλαβε μέρος με 12 αθλητές –από τα Dojo Καλαμπάκας – Τρικάλων, Αλμυρού και Αμυνταίου- και οι αθλητές της αγωνίστηκαν με κορυφαίους αθλητές του αθλήματος (ανά ηλικία και κιλά).
  Παράλληλα, ο υπεύθυνος Διαιτησίας της WKB Hellas Senpai Κώστας Ιωαννίδης, ο οποίος συμμετείχε στην αποστολή του γυμναστηρίου Oxyzen, ήταν ένας από τους κριτές, διακρίθηκε στη θέση αυτή και επελέγη από τους αρμόδιους να διαιτητεύσει ως κεντρικός διαιτητής των αγώνων.
  Αξίζει όμως να αναφέρουμε ότι οι εμφανίσεις όλων των Ελλήνων αθλητών ήταν εξαιρετικές και αντιμετώπισαν με δυναμισμό τους αντιπάλους τους και επέδειξαν ήθος και αγωνιστικότητα ανάλογη της διοργάνωσης, που ως Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, είχε ιδιαιτέρως αυξημένο βαθμό δυσκολίας και απαιτήσεων.
  Αξίζουν ειδικής μνείας και πολλών συγχαρητηρίων δύο Έλληνες αθλητές της WKB Hellas που διακρίθηκαν στο Πρωτάθλημα. Του Αμυνταιώτη Παναγιώτη Κεραμίδη, από το dojo του γυμναστηρίου Oxyzen του senpai Κώστα Ιωαννίδη, που ήρθε τέταρτος στην κατηγορία του και της Στεφανίας Γκάλα, του Budokai Fighters Papapoulios που κατέκτησε ασημένιο μετάλλιο.
(photo-news - Kalampaka.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.