Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Μια ομάδα νέων ανθρώπων δημιούργησε τον πρώτο οργανωμένο ταξιδιωτικό οδηγό για την περιοχή Αμυνταίου…


  Η ομάδα του visitamyntaio.gr σας καλωσορίζει σε μια ξεχωριστή και φιλόδοξη προσπάθεια νέων ανθρώπων με στόχο την προώθηση και εξέλιξη του τουριστικού προϊόντος της ευρύτερης περιοχής Αμυνταίου.
 
  Με αγάπη και μεράκι, έχουμε συγκεντρώσει εδώ και αρκετό καιρό όλα τα απαραίτητα στοιχεία που αφορούν τον επισκέπτη σε ένα ταξίδι του στην περιοχή μας, παρουσιάζοντας έτσι ένα οργανωμένο σύνολο από επιχειρήσεις οι οποίες δραστηριοποιούνται στους τομείς της εστίασης, της φιλοξενίας και της ψυχαγωγίας.
  Με κύριους άξονες τον οινοτουρισμό και τον γαστρονομικό τουρισμό, έχουμε συμπεριλάβει στις κεντρικές ενότητες της σελίδας μας όλα τα στοιχεία που αφορούν τους συγκεκριμένους κλάδους δίνοντας έτσι στους χρήστες τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τη βαθιά παράδοση της περιοχής γύρω από την οινοπαραγωγή, την υψηλού επιπέδου γαστρονομική κουλτούρα και τα εξαιρετικά προϊόντα της τοπικής γης.
  Όλα αυτά βέβαια συνδυάζονται άρτια με το μοναδικού κάλλους φυσικό περιβάλλον που συνιστούν τα οροπέδια, οι πλούσιοι ορεινοί και υδάτινοι όγκοι καθώς και τα σπάνια είδη πανίδας που διαβιώνουν σε αυτούς.
  Η προσπάθειά μας χαρακτηρίζεται ως μια αμιγώς ιδιωτική πρωτοβουλία η οποία βασίζεται κυρίως στην πίστη μας για τις ιδιαίτερες δυνατότητες του τόπου μας και φυσικά στη θέση που του αξίζει να κατέχει στον χάρτη ως ένας κορυφαίος προορισμός ανάπτυξης μορφών εναλλακτικού τουρισμού.
  Το visitamyntaio.gr αποτελεί έναν ζωντανό οργανισμό ο οποίος βελτιώνεται και εξελίσσεται καθημερινά, σε μια προσπάθεια ανάδειξης όλων των σημαντικών πτυχών που σχετίζονται με το αντικείμενο που πραγματεύεται.
  Παρακολουθούμε διαρκώς τις εξελίξεις ενώ ταυτόχρονα εμπλουτίζουμε το υλικό μας με νέα στοιχεία και πληροφορίες.
  Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε νέες ιδέες και προτάσεις που θα έχουν ως μέλημα τη βελτίωση των στόχων μας και θα αναδεικνύουν νέες εκφάνσεις γύρω από δράσεις και γεγονότα που συμβαίνουν στην περιοχή μας και αφορούν τον επισκέπτη αλλά και τους ίδιους τους κατοίκους της βοηθώντας έτσι όλους μας να ανακαλύψουμε τις άγνωστες έως τώρα πτυχές της.
  Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν αθόρυβα να ολοκληρωθεί αυτή η προσπάθεια η οποία εξελίχθηκε τα τελευταία τρία χρόνια περίπου πάνω σε μια ιδέα που διατυπώθηκε αρχικά για πλάκα. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξή σας και υποσχόμαστε πως θα γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι!
Με εκτίμηση
Η ομάδα του visitamyntaio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.