Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Σύσκεψη φορέων σχετικά με την ψήφιση του νομοσχεδίου για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ…


  Μετά από πρωτοβουλία του ΕΚΦ, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Ε.Κ.Φ. σύσκεψη των φορέων της ΠΕ Φλώρινας σχετικά με την ψήφιση του νομοσχεδίου για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ.
 
  Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Βουλευτές της Φλώρινας κ. Σέλτσας και κ. Αντωνιάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Μπίρος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας κ. Γέρου, ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας κ. Μπαρδάκας, ο Πρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας του ΕΚΦ κ. Σιάκος και κ. Δουίτσης, ο Αντιπρόεδρος του ΕΒΕ κ. Καραμήτσος και οι Πρόεδροι των ΔΔ Μελίτης και Βεύης κ. Γιαβράμης και κ. Κυριακού.
  Στη σύσκεψη αναλύθηκαν τα νέα αρνητικά δεδομένα που δημιουργούνται στην περιοχή μας και αποφασίσθηκε από κοινού να καταρτίσουμε ένα στρατηγικό σχεδιασμό για την ενέργεια στη Π.Ε. Φλώρινας.
  Ως πρώτο βήμα αποφασίσθηκε όπως πραγματοποιήσουμε συνάντηση με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σταθάκη, όπου καταθέσουμε το υπόμνημα των θέσεων μας.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΦ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.