Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για πεζούς στο Αμύνταιο…


  Σε νέες πρωτοποριακές ομολογουμένως κυκλοφοριακές ρυθμίσεις -οι οποίες αφορούν μόνο τους πεζούς- προχωράει ο Δήμος Αμυνταίου, μετά από απόφαση που πάρθηκε κατά πλειοψηφία.
 
  Με το σύνθημα «πόλη καθαρή χωρίς παπούτσια» (clean city - without shoes), προτρέπει τους πεζούς να κυκλοφορούν ξυπόλυτοι στους δρόμους, δίχως να έχουν την έγνοια μήπως λερώσουν τα πόδια τους, καθώς οι δρόμοι της κωμόπολης αστράφτουν από καθαριότητα!
  Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, θα τοποθετηθούν ανάλογες ενημερωτικές πινακίδες στις εισόδους του οικισμού…
  Το νέο μέτρο θα εφαρμοστεί αρχικά στους κεντρικούς δρόμους και πλατείες και σταδιακά θα επεκταθεί σε όλη την κωμόπολη…
  Εδώ να τονίσουμε πως το νέο μέτρο βρίσκει αντίθετο το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου καθώς, όπως αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση, θα πληγούν τα καταστήματα υπόδησης και ένδυσης της περιοχής. Μάλιστα, τονίζει πως αν εφαρμοστεί το μέτρο, τα μέλη τους είναι αποφασισμένα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, να διαθέσουν δωρεάν παπούτσια και σαγιονάρες στους πελάτες τους για ένα δεκαήμερο...
  Κατά την γνώμη μας είναι μια σπασμωδική αντίδραση όπως όλες οι άλλες, όταν ο Δήμος Αμυνταίου εφαρμόζει τις καινοτόμες ιδέες του!
  Ο φακός μας συνέλαβε τον πάντα πρωτοπόρο αντιδήμαρχο Αποστόλη στους δρόμους της κωμόπολης να κάνει την απογευματινή του βόλτα, δίνοντας πρώτος το παράδειγμα…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.