Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Εξετάσεις για την απόκτηση του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας…


  Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας γίνεται γνωστό ότι οι εξετάσεις για την απόκτηση του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας, θα διεξαχθούν το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 στο 2ο Γενικό Λύκειο
 
 Φλώρινας (Περιοχή Αστυνομίας – Φλώρινα, τηλ. 2385046482 και 2385045236) σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινώσει το ΥΠΠΕΘ (https://bit.ly/2IjvLmL).
  Όσον αφορά στο πρόγραμμα των προφορικών εξετάσεων (ενότητα 4), αυτό θα αναρτηθεί την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018, μετά τις 8.00 π.μ. στην είσοδο του εξεταστικού κέντρου. (2o Γενικό Λύκειο Φλώρινας).
  Οι εξεταζόμενοι θα πρέπει να προσέλθουν στο εξεταστικό κέντρο τριάντα λεπτά (30’) νωρίτερα από τον χρόνο εξέτασής τους και θα πρέπει να έχουν μαζί τους το Δελτίο Εξεταζομένου και την αστυνομική τους ταυτότητα ή το ταυτοποιητικό έγγραφο με το οποίο υπέβαλαν την αίτηση συμμετοχής στις εξετάσεις.
  Για οποιαδήποτε πληροφορία καθώς και για το πρόγραμμα της προφορικής εξέτασης (ενότητα 4) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας στο τηλέφωνο 2385054575.
Ο Διευθυντής
της Διεύθυνσης Δ.Ε. Φλώρινας
Ιωάννου Παύλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.