Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού στο Αμύνταιο…


  Ο Δήμος Αμυνταίου σε συνεργασία με το Τοπικό Τμήμα του Ελληνικού  Ερυθρού Σταυρού Φλώρινας, το Κ.Ε.Φ.Ι.Απ. Αμυνταίου του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας και τους φορείς που συνδράμουν εθελοντικά στο Κ.Ε.Φ.Ι.Απ.
 
  (Σύλλογος Α.μεΑ. Ν. Φλώρινας με έδρα το Αμύνταιο, Σύλλογος Α.μεΑ. Π.Ε. Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ Φλώρινας, Σύλλογος Καρκινοπαθών Αμυνταίου, Π.Μ. Σύλλογος Γυναικών Λεβαίας) σας προσκαλούν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κ.Ε.Φ.Ι.Απ. Αμυνταίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού την Παρασκευή 11 Μαΐου 2018 και ώρα 18:00 μ.μ.
Πρόγραμμα:
- Χαιρετισμοί επισήμων.
- «Η διαχρονική παρουσία και συμβολή του Ερυθρού Σταυρού», ομιλία του Προέδρου του Τοπικού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Φλώρινας, κ. Ρίζου Δημήτριου.
- «Ο Εθελοντισμός ως στάση ζωής», μέσα από τις μαρτυρίες εθελοντών.
- Συναυλία των Καθηγητών  του  Ωδείου Φλώρινας - Παραρτήματος Αμυνταίου (πιάνο: Γιάννης Παυλίδης,  κιθάρα-φωνή: Νίκος Γεωργίου, όμποε - φλογέρα: Γιούλια Κόπτεβα -Κωτοπούλου, φωνή: Στέλλα Ακριτίδου) και της Χορωδίας  Γονέων και Φίλων Ωδείου Φλώρινας (Διεύθυνση: Ανδρέεα Μιρέλα Διδασκάλου, Συνοδεία πιάνο: Πέτρος Φάκας).
  Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.