Σάββατο, 26 Μαΐου 2018

Συνάντηση για την τουριστική δικτύωση της Π.Ε. Φλώρινας με την Πάφο στο Επιμελητήριο Φλώρινας…


  Μετά την επιτυχημένη επιχειρηματική αποστολή του Επιμελητηρίου μας στην Πάφο συναποφασίστηκε η δημιουργία τουριστικού πακέτου από την Φλώρινα προς την Πάφο και αντίστροφα. Στο πακέτο περιλαμβάνεται και ο θρησκευτικός τουρισμός.
 
  Πιστεύουμε ότι ανάλογες ενέργειες ενδυναμώνουν την τοπική οικονομία και αναδεικνύουν την περιοχή μας ως τουριστικό προορισμό.
  Επίσης, εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου μας επισκέφθηκαν μεγάλα τουριστικά γραφεία της Θεσσαλονίκης και συζητήθηκε η δικτύωση με τουριστικό προορισμό την ΠΕ Φλώρινας.
  Για τους παραπάνω λόγους προσκαλούμε τα ξενοδοχεία, ξενώνες, ενοικιαζόμενα δωμάτια, τουριστικά πρακτορεία και άλλες επιχειρήσεις στον τομέα του τουρισμού της ΠΕ Φλώρινας, σε συνάντηση εργασίας στα γραφεία του Επιμελητηρίου Φλώρινας (Μεγαρόβου 15) την Τετάρτη 30/ 05/ 2018 και ώρα 7.00 το απόγευμα με θέμα: «Η τουριστική δικτύωση της Π.Ε. Φλώρινας».
  Η παρουσία όλων των ενδιαφερομένων στον τομέα του τουρισμού κρίνεται απαραίτητη λόγω των νέων δεδομένων που διαμορφώνονται στην περιοχή μας.
Με εκτίμηση
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΑΠΑΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.