Σάββατο, 5 Μαΐου 2018

Ανακοίνωση του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Αμυνταίου…


  Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Αμυνταίου ενημερώνει τους καλλιεργητές οπωροφόρων δέντρων ότι υπάρχει μικροκαρπία και ακαρπία στα ροδάκινα, στα νεκταρίνια, στα κεράσια, στα μήλα και ίσως και σε άλλες κατηγορίες οπωροφόρων δέντρων.
 
Θα πρέπει οι αγρότες τις επόμενες ημέρες να ελέγξουν τα κτήματα τους για να γνωρίζουν το μέγεθος του προβλήματος που έχουν.
  Ο Αγροτικός Σύλλογος Δήμου Αμυνταίου είναι σε διαρκή επικοινωνία με όλους τους αρμόδιους φορείς, κυρίως με τον ΕΛΓΑ Δυτικής Μακεδονίας, ώστε να αποτυπωθεί το μέγεθος του προβλήματος και να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να μη πληγεί η οικονομία των μικρών και μεσαίων παραγωγών οπωροφόρων δέντρων της περιοχής και κατ’ επέκταση η οικονομία της περιοχής μας.
Τηλ. επικοινωνίας:
Διαμάντω Κρητικού, Πρόεδρος 6973350585
Περικλής  Μαζιτζής, Αντιπρόεδρος 6972504357
Εκ μέρους του ΔΣ του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Αμυνταίου
η πρόεδρος
Διαμάντω Κρητικού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.