Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού στο Κ.Ε.Φ.Ι.Απ. Αμυνταίου… (ΒΙΝΤΕΟ)


  Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πολιτών και φορέων πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού, το απόγευμα της Παρασκευής 11 Μαΐου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κ.Ε.Φ.Ι.Απ. Αμυνταίου.
 

  Την εκδήλωση που οργάνωσαν ο Δήμος Αμυνταίου σε συνεργασία με το Τοπικό Τμήμα του Ελληνικού  Ερυθρού Σταυρού Φλώρινας και το Κ.Ε.Φ.Ι.Απ. Αμυνταίου του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας, τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος πολιτών της περιοχής, καθώς και εκπρόσωποι του στρατού και των Συλλόγων Α.μεΑ. Ν. Φλώρινας με έδρα το Αμύνταιο, Α.μεΑ. Π.Ε. Κοζάνης, Καρκινοπαθών Αμυνταίου, Γυναικών Λεβαίας και του Σωματείου Συνταξιούχων ΔΕΗ Φλώρινας.

  Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο αντιδήμαρχος του Δ. Αμυνταίου Αποστόλης Θεοδώρου, ο οποίος μετάφερε τον χαιρετισμό του Δημάρχου Αμυνταίου, ενώ ακολούθησε η ομιλία σχετικά με τη διαχρονική παρουσία και τη συμβολή του Ερυθρού Σταυρού, του Πρόεδρου του Τοπικού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Φλώρινας Δημήτριου Ρίζου, ο οποίος επέδωσε βεβαιώσεις και συγχαρητήριες επιστολές στους εκπαιδευτές ιατρούς των εθελοντών Νοσηλευτικής της τάξης του Αμυνταίου.

  Στη συνέχεια πήραν τον λόγο και αναφέρθηκαν για τη διαχρονική παρουσία, τη συμβολή του Ερυθρού Σταυρού και την αξία του εθελοντισμού, ο Δ/ντης του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας και εθελοντής Νοσηλευτικής του ΕΕΣ, Αναστάσιος Β. Λοβάτσης, το μέλος του Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας, Παύλος Γεωργίου, εκ μέρος του Συλλόγου Α.μεΑ. Ν. Φλώρινας, ο Άγγελος Φυλάκης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Α.μεΑ. Π.Ε. Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας  Μήγγος Μιχάλης, η εκπρόσωπος του Συλλόγου παιδιών με ειδικές ανάγκες Φλώρινας, το μέλος του  Σωματείου Συνταξιούχων ΔΕΗ Φλώρινας Φώτης Αργυρόπουλος και ο εθελοντής Νοσηλευτικής του παραρτήματος του Ερυθρού Σταυρού Αμυνταίου, Αλέξανδρος Τζιβράς.

  Να επισημάνουμε ότι όλοι οι ομιλητές δεν παρέλειψαν να εκθειάσουν την τεράστια προσπάθεια που καταβάλουν και τη βοήθεια που προσφέρουν για την αποκατάσταση των ασθενών, τόσο το ιατρικό όσο και το νοσηλευτικό προσωπικό του ΚΕΦΙΑπ Αμυνταίου και ειδικά η Φυσίατρος Αγγελική Σταυριανού.


 
  Τέλος, το καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης περιλάμβανε έκθεση ζωγραφικής της εικαστικού Αγάπης Μαντζιώρη,  συναυλία των καθηγητών  του  Ωδείου Φλώρινας - Παραρτήματος Αμυνταίου (πιάνο: Γιάννης Παυλίδης,  κιθάρα - φωνή: Νίκος Γεωργίου, όμποε - φλογέρα: Γιούλια Κόπτεβα - Κωτοπούλου, φωνή: Στέλλα Ακριτίδου) και της Χορωδίας Γονέων και Φίλων Ωδείου Φλώρινας, υπό τη δ/νση της Ανδρέεα Μιρέλας Διδασκάλου και τη συνοδεία πιάνου από τον Πέτρο Φάκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.