Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Πρόσκληση υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή νέων στην ειδική εκπαιδευτική δράση με τίτλο «Υπαίθρια καλλιέργεια και συλλογή αυτοφυών εδώδιμων μανιταριών» στο πλαίσιο του προγράμματος «Τριπτόλεμος» 2017 – 2018…


  Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και Δια Βίου Μάθησης, Διεύθυνση Νέας Γενιάς στο πλαίσιο των κεντρικών αξόνων της πολιτικής της για την προώθηση της απασχόλησης των νέων και  συνεχίζοντας την προσπάθεια ενημέρωσης και υποστήριξης των νέων που θέλουν να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στον πρωτογενή τομέα
 
 της παραγωγής, ανακοινώνει την έναρξη  ειδικής  εκπαιδευτικής δράσης για παραμεθόριες περιοχές της χώρας  διάρκειας  περίπου 30 ωρών με τη συνεργασία του Τμήματος Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Δυτικής Μακεδονίας με τίτλο:
«Υπαίθρια καλλιέργεια και συλλογή αυτοφυών εδώδιμων μανιταριών».
  Δικαίωμα συμμετοχής  έχουν νέες και νέοι, ηλικίας 24 έως και 40 ετών, άνεργοι και εργαζόμενοι, οι οποίοι είναι μόνιμοι κάτοικοι του Νομού Φλώρινας ή όμορων Νομών.
  Η έναρξη της ειδικής εκπαιδευτικής δράσης ( με την υλοποίηση εκπαιδευτικού σεμιναρίου βραχείας εκπαίδευσης) θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, στη Φλώρινα και θα συμμετέχουν 20 άτομα.
  Οι αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά από 27 Απριλίου 2018 έως και 24 Μαΐου 2018    στην ηλεκτρονική διεύθυνση: kthanopoulos@minedu.gov.gr.
  Κατά τη συμπλήρωση των θέσεων συμμετοχής θα δοθεί προτεραιότητα στις/στους ανέργους  νέες/ νέους.
  Στην περίπτωση κατά την οποία ο αριθμός των ενδιαφερομένων νέων υπερβαίνει τον αριθμό των προβλεπομένων θέσεων θα πραγματοποιηθεί δημόσια κλήρωση.
  Για τα προγράμματα και την αίτηση συμμετοχής ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.minedu.gov.gr/ng-nea-genia/ng-draseis-programmata/34242-26-04-18-dyo-prosliseis-ypovolis-ekdilosis-endiaferontos-sto-plaisio-tou-programmatos-triptolemos-2017-2018
Πληροφορίες
Διεύθυνση Νέας Γενιάς
Τμήμα Α΄ Αναπτυξιακών Δράσεων
Πανταζή Αθηνά: 210-3442492,
Κατσαρού Άρτεμις: 210-3442491,
Θανόπουλος Κώστας: 210-3442491

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.