Δευτέρα, 7 Μαΐου 2018

Πλήρης επικράτηση του Τάσου Χατζηχρήστου - 1ος των πρώτων στο ξεκίνημα της αγωνιστικής χρονιάς… (ΒΙΝΤΕΟ)


  Ασυγκράτητο το BMW M3 του Φλωρινιώτη οδηγού Τάσου Χατζηχρήστου σε όλη την διαδρομή πράγμα που του έδωσε πανάξια την πρώτη θέση στην κατηγορία Formoula Saloon Atmosfaire (FSA) του έδωσε πρωτιά ως τοπικός οδηγός άλλα και τιμητική διάκριση για την προσφορά του γενικότερα

 στον μηχανοκίνητο αθλητισμό ως αντιπρόεδρος της Αυτοκινητιστικής Λέσχης Πτολεμαΐδας.

  Ο Τάσος έδειξε από τα δοκιμαστικά της πρώτης μέρας ότι η πρώτη θέση ήταν ο στόχος αφού έφτανε μόνο ένα δοκιμαστικό στην βρεγμένη πίστα της Βλάστης και ρισκάροντας να φορά λάστιχα που ίσως του στερούσαν πολύτιμα δευτερόλεπτα από τον τερματισμό.

Έτσι δεν μπόρεσε να κρατήσει το θηρίο των 400+ ίππων που του έδωσε την νίκη.

  Αξίζει να σημειωθεί πως εντυπωσίασε ο Γρηγόρης Ρακιτζής (ΟΦΑΔ) Peugeot 306 κατακτώντας την 2η θέση ενώ ο πρώην συνοδηγός του Τάσου Βαγγέλης Νίκκου τρέχοντας για πρώτη φορά με το Peugeot 306 στην ίδια κατηγορία με πολύ καλό χρόνο έμεινε στην 3η θέση αφήνοντας όμως τις καλύτερες εντυπώσεις για το μέλλον.

  Πολύ καλές εμφανίσεις εντυπωσιάζοντας τους θεατές έκαναν επίσης οι Χαράλαμπος Χρυσανθόπουλος και Αλέξανδρος Τσακίρογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.