Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Ο Δήμος Αμυνταίου συμμετέχει στην πανελλαδική δράση «Let’s do it Greece»…


  Ο Δήμος Αμυνταίου συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά στην πανελλαδική δράση «Let’s do it Greece». Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 στο Άλσος Πευκάκια στο Αμύνταιο από τις 10:30 π.μ. - 13:00 μ.μ.
 
  Ο Δήμος Αμυνταίου θα εξασφαλίσει τον απαραίτητο εξοπλισμό καθαριότητας (γάντια, σακούλες απορριμμάτων, σκούπες) και νεράκια για τους εθελοντές.
  Παράλληλα, επειδή στόχος της δράσης εκτός από τις παρεμβάσεις καθαριότητας και καλλωπισμού είναι και η ευαισθητοποίηση του κοινού και ιδιαίτερα των παιδιών για περιβαλλοντικά ζητήματα,  θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο διαδραστική εκδήλωση για τα παιδιά.
  Καλούμε τους δημότες, τους φορείς , τους συλλόγους και τα σχολεία του Δήμου να λάβουν μέρος στην εθελοντική  δράση!!!
  Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και δηλώσεις συμμετοχής  μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Δημάρχου (2386350130, κα Κοσμοπούλου Αρετή).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.