Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Η Πρέσπα συμμετείχε στη περιβαλλοντική δράση το «Let’ Do it Greece 2018»… (BINTEO)


  Στη μεγαλύτερη ταυτόχρονη πανελλαδική εθελοντική περιβαλλοντική δράση «Let’s do it Greece 2018» με κεντρικό σύνθημα «Πρέσπα καθαρή», συμμετείχε και φέτος ο Δήμος Πρεσπών, που σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πρεσπιωτών, την Εταιρεία Προστασίας Πρεσπών, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό «Πελεκάνος»,

 τον Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Πρεσπών και Κυνηγετικό Σύλλογο Φλώρινας, καθώς και 9 Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Πρεσπών, διοργάνωσε το πρωί της Κυριακής 29 Απριλίου, σειρά δράσεων εθελοντικού καθαρισμού στα χωριά και την ύπαιθρο των Πρεσπών.

  Κοινός στόχος είναι οι δράσεις αυτές, που γίνονται με πρωτοβουλία των προέδρων των Τ.Κ., φορέων και εθελοντών, να αλλάξουν την όψη των δημοσίων χώρων στην Πρέσπα αλλά και να ευαισθητοποιήσουν κατοίκους και επισκέπτες ώστε να απαλλαχτεί η Πρέσπα από μικρά και μεγάλα σκουπίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.