Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Πρόσκληση σύστασης Συλλόγου Φίλων Εκπαιδευτικού Αστεροσκοπείου Όρλιακα Γρεβενών…


  Με την ανοιχτή αυτή πρόσκληση σας κάνουμε γνωστό την ίδρυση Συλλόγου Φίλων για την Υλοποίηση του Εκπαιδευτικού Αστεροσκοπείο στον Όρλιακα Γρεβενών, το οποίο εμπνεύστηκε ο κ. Θανάσης Οικονόμου, Αστροφυσικός καθηγητής του Πανεπιστημίου του Σικάγου και συνεργάτης από το 1964 της NASA.
 
  H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή (του Θωμά) 15 Απριλίου 2018, στις 11:30 το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών, όπου είστε όλοι προσκεκλημένοι.
 Στην ιδρυτική συνέλευση θα παρευρεθεί και ο κ. Οικονόμου, ο οποίος έρχεται μέσω Μόσχας, καθώς είναι επικεφαλής του κοινού προγράμματος της Διαστημικής Υπηρεσίας της Ρωσίας και της ΝΑΣΑ για την εξερεύνηση της Αφροδίτης.
  Επειδή πλέον ωρίμασε η υλοποίηση κατασκευής του έργου, το οποίο μπαίνει σε νέες βάσεις, θεωρούμε ότι και η προσωπική σας συμβολή θα είναι σημαντική, ακόμη και ως μέλη του υπό σύσταση συλλόγου, όπου δεν αποκλείεται κανείς.
Σας θέλουμε κοντά μας.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων
Συντονιστική Επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.