Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Τεχνικοί έλεγχοι με δώρα, από το Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαΐδας…


  Επεκτείνοντας και συνεχίζοντας τις πρωτοβουλίες κοινωνικής ανταπόδοσης στους πολίτες της Δυτ. Μακεδονίας και της ευρύτερης περιοχής, το Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαΐδας της AUTOVISION που βρίσκεται στο 1ο  χιλιόμετρο  της  Εθνικής οδού Πτολεμαΐδας - Φλώρινας, προσφέρει  δωρεάν
 
 μαζί με κάθε τεχνικό έλεγχο,  ένα πανάκι καθαρισμού, ένα αρωματικό μαντηλάκι και έναν χαρτοφύλακα.
  Στην άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών που γίνεται καθημερινά στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαΐδας, χωρίς  ταλαιπωρία, καθυστερήσεις  και  ουρές, προστίθεται μία ακόμη προσφορά, η οποία αναδεικνύει το κοινωνικό πρόσωπο του Κέντρου στην Πτολεμαΐδα, το οποίο εκδηλώνεται συνεχώς και με κάθε δυνατό τρόπο. 
  Σε κάθε περίπτωση και για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την διενέργεια των τεχνικών ελέγχων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την γραμματεία του Κέντρου , στο τηλέφωνο 2463055720.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.