Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Ημερίδα στη Φλώρινα: Επιχειρηματικότητα στην Εκπαίδευση – Ένα μάθημα Ζωής που διδάσκεται…


 
Πρόγραμμα εκδήλωσης:
11:00 -11:30 Χαιρετισμοί Διοργανωτών                  
11:30 – 12:10 1ο Μέρος
Παρουσιάσεις:
  Ο ρόλος των Αναπτυξιακών Εταιρειών στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας. Η περίπτωση της Αναπτυξιακής Φλώρινας (ΑΝΦΛΩ).
Εισηγήτρια: Δρ. Ζαχαρούλα (Ζέτα) Ρίζου, Γεωπόνος-Εδαφολόγος, Γενική  Διευθύντρια   ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ  ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ  ΕΤΑΙΡΙΑΣ – Αναπτυξιακής  Ανώνυμης  Εταιρείας  Ο.Τ.Α.
  Γνωρίζω τις Επιχειρήσεις του τόπου μου & Συνομιλώ με τους επιχειρηματίες για τις προσπάθειες, τις επιτυχίες αλλά και τις δυσκολίες στο ταξίδι τους στο Επιχειρείν
Εισηγητής: Ναουμίδης Πέτρος, επιχειρηματίας.
  Η αξία της επιχειρηματικότητας ως εναλλακτική στα μελλοντικά επαγγελματικά σχέδια των σημερινών μαθητών/τριών.  Συμβουλευτική επιχειρηματικότητας και οι  δεξιότητες του/της επιχειρηματία – βιωματική δράση 
Εισηγητής: Σπύρος Παπαχαρίσης, ΚΕΣΥΠ Φλώρινας Θεόδωρος Σταμκόπουλος, ΚΕΣΥΠ Κοζάνης, Σύμβουλοι Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Υπεύθυνοι Κέντρων Συμβουλευτικής και προσανατολισμού Φλώρινας/ΔΔΕ Φλώρινας και Κοζάνης /ΔΔΕ Κοζάνης αντιστοίχως.
12:10 – 13:00 2ο Μέρος
Συζήτηση  με τους μαθητές – Τοποθετήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.