Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Μεσημεριανός περίπατος για τον Ερμή…


  Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση ειδικά στο α΄ μέρος όταν σημείωσε και 3 γκολ ο Ερμής Αμυνταίου κέρδισε εύκολα την ΑΕΠ Κοζάνης με 4-1 σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι.
  Οι γηπεδούχοι που είχαν πολλές αλλαγές στη σύνθεση τους λόγω του τελικού κυπέλλου που ακολουθεί ήταν πολύ καλοί και πήραν εύκολα ένα ακόμα τρίποντο.
 
  Από την άλλη η ΑΕΠ που παίζει για την αξιοπρέπεια της ήταν καλύτερη στην επανάληψη αλλά πλήρωσε για μια ακόμα φορά την κακή αμυντική λειτουργία που έχει από την αρχή σχεδόν  του πρωταθλήματος.
  Πριν το παιχνίδι κρατήθηκε 1 λεπτού σιγή στη μνήμη του επί πολλά χρόνια μέλους του Δ.Σ. του Ερμή Θωμά Καπετανόπουλου που πέθανε το Σάββατο σε ηλικία 62 χρονών.
Φάσεις και γκολ
  Στο 14ο ο Τριανταφύλλου έφυγε πίσω από τη πλάτη της άμυνας και τη κατάλληλη στιγμή γύρισε τη μπάλα για τον Ηλιάδη που δεν είχε πρόβλημα να κάνει το 1-0 από κοντά.
  Στο 20ο σέντρα Σβίρου έδιωξε με διπλή προσπάθεια ο Ψαρράς προ του Μπατμά.
  Στο 30ο γέμισμα του Χαϊτίδη που Κωφίδης έκανε λάθος έξοδο αλλά τη τελευταία στιγμή ο Σαββίδης έδιωξε προ του Ηλιάδη.
  Στο 33ο κόρνερ Παναγιωτίδη κεφαλιά πάσα του Σαββίδη για τον Λιάμη που δεν μπόρεσε όμως να βρει τη μπάλα από πολύ κοντά.
  Έξι λεπτά μετά μπροστινή μπαλιά του Τριανταφύλλου για τον Χαϊτίδη που μέσα στη περιοχή ανατράπηκε από τον Κωφίδη. Το πέναλτι που υποδείχθηκε εκτέλεσε ο Ηλιάδης ο Κωφίδης απέκρουσε όπως και του σουτ του Αμαραντίδη αμέσως μετά αλλά η μπάλα στρώθηκε στον Ηλιάδη που με σουτ έκανε το 2-0.
  Στο επόμενο λεπτό σέντρα του Θεοδουλίδη η μπάλα κολλάει στα νερά ευνοεί τον Χαϊτίδη αφού η μπαλιά ήταν πολύ δυνατή αιφνιδιάζει το Κωφίδη και ο 2ος με πλασέ έκανε το 3-0.
  Στο 41ο σουτ του Θεοδουλίδη μπλόκαρε ο Κωφίδης και στο 55ο σέντρα Παναγιωτίδη κεφαλιά Βλαδίκα και 3-1.
  Στο 66ο ο Μαυροματίδης μπήκε από δεξιά αλλά το σουτ που επιχείρησε κάτω από πίεση πέρασε άουτ ενώ στο 74ο κάθετη πάσα του Σερσέμη για τον Χαραλαμπίδη που νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Κωφίδη.
  Στο 85ο όμως κάθετη πάσα του Σερσέμη για τον Μαυροαμτίδη που προχώρησε και πλάσαρε εύστοχα τον Ακριτίδη για το 4-1.
  Στο 92ο εκτέλεσε φάουλ του Μπουρτουζιάν βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στο επόμενο λεπτό σουτ του Βλαδίκα πέρασε άουτ.
  Χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτησία των Ζιαμμάλα- Καραλή και Γιώτη από το Δ.Σ. Ηπείρου.
Ερμής Αμυνταίου: Ψαρράς, Γιορεντζίδης, Δόνες, Κλάζογλου, Σωτηριάδης, Αμαραντίδης, Ηλιάδης  (46ο Μαυροματίδης), Θεοδουλίδης (63ο Χαραλαμπίδης), Σερσέμης, Τριανταφύλλου (80ο Πάνος), Χαϊτίδης (61ο Τσολάκης).
Α.Ε.Π.: Κωφίδης (83ο Ακριτίδης), Σβίρος (70ο Κιουμορτζής), Ηλίας, Σαββίδης, Ιασωνίδης, Λιάμης, Αντωνιάδης (46ο Μετικάνος), Μπατμάς (46ο Κοτσαντίσογλου), Βλαδίκας, Μπουρτουζιάν, Παναγιωτίδης.
Συλλυπητήριο Ερμή
  Η οικογένεια του Ερμή Αμυνταίου θέλει να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του Θωμά Καπετανόπουλου για την απώλεια του προσφιλούς τους προσώπου.
  Ο Θωμάς ήταν ένα αγαπητό πρόσωπο για την ομάδα μας, διατέλεσε πολλά χρόνια μέλος της διοίκησης και πάντα ήταν δίπλα μας.
  Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα το σκεπάζει και δεν πρόκειται να το ξεχάσουμε ποτέ. 
(Γραφείο Τύπου Ερμή Αμυνταίου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.