Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018

Την παραίτηση Μπουτάρη ζητά η Διεθνής Συνομοσπονδία Ποντίων Ελλήνων…  Το Διοικητικό Συμβούλιο της  Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων ακούγοντας τις προκλητικές δηλώσεις του Δημάρχου Θεσσαλονίκης το τελευταίο διάστημα και  μετά τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα,

  εκφράζει έντονα την ανησυχία του και τον προβληματισμό του ως προς την στάση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης και αξιώνει άμεσα την παραίτηση του.

  Άξιον απορίας είναι η στάση γενικά, ως προς το θέμα και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου της παράταξης του κ. Μπουτάρη,  από όπου δεν ακούστηκε καμία φωνή ή έκφραση διαμαρτυρίας στην παρατεταμένη σλαβολαγνία του εν λόγω κυρίου.

  Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι αν ο ίδιος γαντζωμένος στην καρέκλα του δεν παραιτείται,  θα τον παραιτήσει-παρατήσει ο κυρίαρχος λαός,   ο οποίος σίγουρα έχει μνήμη και δεν θα ξεχάσει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές να τον θέσει εκτός Δήμου.

  Απευθύνουμε μήνυμα στην κυβέρνηση και στα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου να μην «χαϊδεύουν» τον εν λόγω κύριο,  γιατί με τέτοιες πράξεις απ’ ότι φαίνεται,  μόνο υπηρεσίες στην χώρα και στην ευλογημένη γη της Μακεδονίας δεν προσφέρουν.

  Αρκετά προκάλεσε ο άνθρωπος αυτός τους Θεσσαλονικείς και τους Μακεδόνες.

  Από εδώ και στο εξής μόνο με την παραίτηση του ή με την απόλυτη σιωπή,  που του προτείνουμε να πράξει άμεσα, θα  προσφέρει υπηρεσίες στον τόπο.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                 Ο Γενικός Γραμματέας

Γώργιος Αμαραντίδης                              Βασίλειος Μωϋσίδης

1 σχόλιο:

  1. Αν δεν φάει άγριο ξύλο ο Μπουτάρ Πασάς στην Θεσσαλονίκη από κανέναν πολύ αγριεμένο Μακεδόνα πέστε του θα είναι πολύ τυχερός πρίν μεταδημοτεύσει οριστικά στο ..αποτεφρωτήριο. Αρκετά μας έχει ζαλίσει τα αρχ@@@@ με τις δηλώσεις του Αι σιχτιρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.