Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018

Εκστρατεία Αγάπης από τον ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ Αγίου Παντελεήμονα για τον Αλέξανδρο – Μέρος των εσόδων στο ντέρμπυ με τον ΜΕΛΙΤΕΑ Μελίτης θα διατεθούν για τη θεραπεία του μικρού αθλητή!  Ντέρμπυ κορυφής την Κυριακή και η ομάδα του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ Αγίου Παντελεήμονα, «δίνει πάσα» στον μεγάλο αγώνα για τον Αλέξανδρο...
 
  Με απόφαση του Δ. Σ. αποφασίστηκε την Κυριακή για κάθε εισιτήριο που θα κόβεται στον αγώνα με την ΜΕΛΙΤΕΑ Μελίτης, το 1€ να πηγαίνει υπέρ του μικρού Αλέξανδρου...
  Επίσης, στις εισόδους θα υπάρχουν κουμπαράδες για όποιον επιθυμεί να ενισχύσει με μεγαλύτερο ποσό τον αγώνα του Αλέξανδρου για να …βάλει το γκολ της ζωής του!
Υ.Γ. Γυναίκες και παιδιά κάτω των 18 ετών που δεν πληρώνουν εισιτήριο, μπορούν να συμβάλουν με το αντίστοιχο ποσό...
ΑΛΈΞΑΝΔΡΕ ΕΜΕΊΣ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΑΣΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙΣ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ…
  Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στη Διοίκηση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ! Μία κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης που πρέπει να στηριχθεί από όλους μας…


Συγκινητική η βοήθεια για τον Αλέξανδρο…
  Στις 28 Ιανουαρίου αναχωρεί για την Αμερική ο 12χρονος Αλέξανδρος Μελισσινός που διεγνώσθη από  οστεοσάρκωμα μετά από κάταγμα που υπέστη σε ποδοσφαιρικό αγώνα που συμμετείχε ως ποδοσφαιριστής της Αθλητικής Ένωσης Κοζάνης.
  Στις 30 Ιανουαρίου θα εισαχθεί στο εξειδικευμένο κέντρο στο Χιούστον MD ANDERSON, όπως ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης ο πατέρας του παιδιού Γενναίος Μελισσινός, θέλοντας να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για την μεγάλη κινητοποίηση των ανθρώπων από την περιοχή αλλά και απ΄όλο τον κόσμο, που συνδράμουν οικονομικά καθώς το ποσό που απαιτείται για την μετακίνηση και την θεραπεία του Αλέξανδρου, αγγίζει τις 500.000 ευρώ.
  Ο κ Μελισσινός υπογράμμισε ακόμα ότι είναι συγκινητικό το ενδιαφέρον του κόσμου αλλά και των ομογενών από Αμερική, Αγγλία, Ιορδανία, που επικοινωνούν ώστε να βοηθήσουν και εκείνοι από την δική τους πλευρά των Αλέξανδρο δηλώνοντας την έμπρακτη συμπαράστασή τους.
  Συγκινητική είναι και κινητοποίηση στην πόλη της Κοζάνης από πολίτες, μαθητές  και σχολεία, συλλόγους, καταστηματάρχες που θέλουν να συνδράμουν από την πλευρά τους συλλέγοντας χρήματα για τον Αλέξανδρο, ενώ και ο Ιατρικός Σύλλογος Κοζάνης ετοιμάζει οργανωμένα να βοηθήσει στην προσπάθεια να σωθεί ο Αλέξανδρος.
  Ή οικογένεια επέλεξε το εξειδικευμένο κέντρο στο Χιούστον θέλοντας να κάνει το καλύτερο για το παιδί της, μετά από την παραμονή τους στο Νοσοκομείο Ελπίδα ολοκληρώνοντας δυο κύκλους χημειοθεραπειών.
  Από την πρώτη στιγμή που η οικογένεια δημοσιοποίησε το πρόβλημα η ανταπόκριση είναι μεγάλη και συνεχίζεται με εντυπωσιακό τρόπο από κάθε γωνιά της Κοζάνης, της Δυτικής Μακεδονίας, της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.
   Ήδη υπάρχει ενδιαφέρον να φιλοξενηθεί η οικογένεια στην Αμερική καθώς γίνεται προσπάθεια να μαζευτούν χρήματα που θα χρειαστούν για τον αγώνα ζωής που θα δίνει ο Αλέξανδρος για να βγει νικητής.
(ΠΗΓΗ: ΕΡΤ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.