Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαΐδας: Οδήγηση χωρίς αλκοόλ και κινητό…



  Σε «εκρηκτικό συνδυασμό θανάτου» και τροχαίων δυστυχημάτων, έχει εξελιχθεί η οδήγηση με αλκοόλ και χρήση του κινητού τηλεφώνου παράλληλα και μάλιστα κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, όπου η κακοκαιρία επιβαρύνει περαιτέρω το οδικό οδόστρωμα και χειροτερεύει τις  οδικές  συνθήκες.
 
  Η διαπίστωση αυτή, με βάση και τα στατιστικά στοιχεία των τελευταίων ετών στην ευρύτερη περιοχή μας, καταγράφει ένα ανησυχητικό φαινόμενο που παρατηρείται κυρίως στους νέους και πρέπει να μας προβληματίσει όλους και ταυτόχρονα φυσικά να ενεργοποιήσει όλες τις αρχές και τους φορείς, ώστε να αναληφθούν συγκεκριμένες  ενέργειες ,  πρωτοβουλίες  και  δράσεις, για την αντιμετώπιση του.
  Το  Ι.ΚΤΕΟ  Πτολεμαΐδας  της  AUTOVISION που βρίσκεται στο 1ο χιλιόμετρο  της Εθνικής Οδού Πτολεμαΐδας - Φλώρινας, δηλώνει για μία ακόμη φορά  την ουσιαστική συμμετοχή του στον αγώνα εναντίον των τροχαίων ατυχημάτων και είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου, στο πλαίσιο οποιασδήποτε ενημερωτικής εκστρατείας πρόληψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.